Бърз кредит без трудов договор

Теглене на кредит без трудов договор

Търсите  изгоден бърз кредит без трудов договор?

Кредисимо е лицензиран кредитен доставчик с изключително добра репутация, който предлага бърз заем без изискване за регулярни месечни приходи и с 0% лихва.

Онлайн бързите кредити без лихва се отпускат за кратък период и са в по-малък размер от останалите заеми. Те са известни още като бързи кредити до заплата и представляват модерен и ефективен финансов продукт, който е изключително търсен и използват от хората.

Заемът е тип експресен кредит, който ако бъде погасен по време на гратисния си срок, който Кредисимо предвижда, не се облага с никаква лихва.

Целият процес по подаване на онлайн формуляр за бързи кредити до минути, одобрението и превеждането на одобрената сума стават изключително лесно. Кредитоискателят може да влезе в уебсайта на кредитната компания да посочи размер на заема, който желае и сам да определи погасителния период, в зависимост от своите възможности. По този начин само с няколко клика и в рамките на няколко минути може да се усвои желаната сума. Заявлението, което се попълва е стандартен кратък формуляр.

Месечните анюитетни вноски се изчисляват персонално, като се съобразяват с реалните доходи на кредитоискателя. Погасителният период предвижда връщане на дълга в тридесетдневен срок. Не се предвижда такса при кандидатстване за подаване на формуляра. Компанията не изисква неаргументиран брой документи и изисква само актуален документ за самоличност.

Бързият заем, който не се нуждае от доказване на трудови доходи, може да бъде усвоен по няколко различни начина – чрез клоновете на Easy Pay и Fast Pay, чрез Cashterminal, или чрез личната банкова сметка на клиента.

Едно от преимуществата на този вид спешен кредит е, че Кредисимо не предвижда санкции в своя полза при предсрочно погасяване. Клиентите са освободени от каквито и да било такси или комисионни при връщане на парите в по-кратък срок, тъй като кредитния доставчик спазва гъвкава и модерна политика. Клиентите могат да спестят и от този вид разход, който повечето фирми налагат.

Експресният, изгоден заем с 0% лихва цели да отговори на потребностите на българските граждани от малки суми за кратък срок, които банките не биха се съгласили да отпуснат. Той е предназначен да предотврати стреса и неаргументираното губене на време по опашки и гишета на потребителите. Този бърз кредит без трудов договор се отпуска само срещу лична карта и за него не са нужни попечители или залог.

С този финансов продукт клиентите могат да изтеглят по всяко време на денонощието кредит от всяка точка на страната, без значение дали живеят в големи градове или в по-отдалечени райони.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

Намери твоя кредит тук.