Кредит до 600 лева

Бърз кредит до 600 лева без доказване на доход

Търсите бърз кредит до 600 лева? Бързите заеми са финансов продукт, който представлява средство потребителите да посрещат своите спешни нужди. Необходимостта от неголеми суми пари за определени моменти не се задоволява от банковите институции, които традиционно се нуждаят от сигурност и нисък риск.

Всеки човек знае, че живота е това, което се случва, без да е планирано, а непредвидените разходи и неочакваните финансови трудности са повсеместни. Все по-популярните фирми за бързи кредити се стремят да имат гъвкава политика, съобразена със съвременните условия, сред които живеем.

Кредитното дружество Кредисимо предлага изгодни условия и равноправие за всичките си клиенти. Визията на компанията е фокусирана към клиента, неговите индивидуални изисквания и нужди, както и реалните му възможности и доходи.

Когато някой се нуждае от финансова помощ, първата крачка, която трябва да направи е изпращане на онлайн заявка по начин, удобен за клиента. Възможностите са чрез страницата от всяко фиксирано устройство, чрез приложението за смартфон  или чрез чатбота на Кредисимо от всяко мобилно устройство. Изпращането на заявление не обвързва гражданите, няма юридическо значение на споразумение и клиентът все още може да размисли и да се откаже.

Кредитното дружество дефинира два основни финансови продукти. Първият е заем до 600 лева, който се погасява до един месец. Когато се тегли кредит за първи и седми път, към крайния размер на паричното задължение не се начислява лихвен процент, ако парите се възстановят в определения от 1 месец гратисен период. Вторият финансов продукт има максимален размер до 2 000 лева и при него погасителния период и размера на вноските се изчисляват персонално за всеки отделен случай. На сайта си Кредитното дружество Кредисимо  призовава гражданите добре да обмислят своето решение за взимане пари на заем и да теглят бърз онлайн кредит само в случай, че се уверят, че ще суъмеят да го погасят навреме. Кредитните съветници на Кредисимо са по всяко време на разположение на гражданите и са в състояние да им помогнат с професионални съвети. Фирмата апелира хората да пристъпят към теглене на пари едва когато са напълно сигурни, че са разбрали всички условия и изисквания относно параметрите на финансовия продукт, на който са се спрели.

Когато клиентът все пак реши да кандидатства за заем, след изпращане на онлайн формуляра, всичко останало е отговорност на фирмата. Служителите обмислят подробно конкретния случай и предлагат най-добрите възможности. Фирмата има само едно условие – клиентите да са пълнолетни, да имат актуален документ за самоличност и да са граждани на РБ.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

71 thoughts on “Кредит до 600 лева

Comments are closed.