Бързи кредити на месечни вноски

Бързи кредити онлайн с месечни вноски

Кредитната компания Easy Credit предлага възможност за получаване на спешни пари под формата на експресен потребителски кредит в размер на 3 000 лева с програмата „Изи Кредит“ и с програмата „Изи Месец“ в размер на 2 500 лева. На потребителя се предлагат програмата за лоялност „Изи Бонус“, която му осигурява допълнителни точки, привилегии, намаления и изненади.

Гражданите могат да заявят желание да се възползват от кредитните продукти бързи кредити на месечни вноски в размер на 3 000 лева, а ако кандидатстват за първи път, могат да получат кредит до 1000 лв. Вноските за погасяване могат да бъдат всяка седмица. Фирмата отпуска потребителски кредити и на хора без трудов договор.

Предвижда се опция за рефинансиране на заема, с отпускане на допълнителни пари преди изплащането му. Тези кредити без трудов договор се предлагат, също така, с програмата за лоялност „Изи Бонус“, при която клиентите имат възможност да събират бонус точки, ексклузивни подаръци и големи намаления при последващо теглене на заем.

Кредитополучателят може да вземе бърз потребителски кредит от Изи Кредит според своите потребности и желания само с документ за самоличност и без допълнителни документи, като размера на заема се усвоява до 24 часа. Сумата може да бъде донесена в дома на клиента от служител на компанията или да се преведе по кредитната му карта. „Изи Кредит“ не предвижда такси по издаването, тегленето, поддръжката и плащанията.

Друга възможност, която предлага кредитната институция е „Изи Месец“. При нея заемът се изплаща на равни вноски всеки месец. Може да кандидатствате по електронен път и по телефона на цената на един градски разговор. При него имате възможност да кандидатствате за суми между 200 и 2 500 лева. Вие сами избирате за колко месеца може да погасите заема, като възможностите са  4, 6 и 8.

Спешните пари от тази институция за бързи кредити можете да получите и на място в Български пощи, като размера, който е предвиден е между 100 и 5 000 лева. Имате право да върнете отпуснатия заем чрез вноски всяка седмица, всеки две седмици или всеки месец. Заявленията се приемат само срещу валидна лична карта. Консултант на „Изи Кредит“ се обажда на клиентите и ги информира за тяхното одобрение. Гражданите могат да получат отпуснатата сума в Български пощи, където се внасят и вноските по погасяване на заема. Финансовият продукт е вид експресен кредит със спешно усвояване и обаждането става в рамките на 24 часа.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.