Кредит срещу ипотека

Кредит срещу ипотека

Специално подбрани най-изгодните предложения за ипотечни кредити срещу обезпечение в България! Без такса за предсрочно погасяване! Най-добрите небанкови ипотечни кредити, независимо от кредитната история, липса на доходи и данъчни задължени.




    Ипотечният кредит срещу граранция на недвижим имот предлага на гражданите суми над 10 000 лева. 

    Колко пари получавам за ипотекиране на къщата си?

    Както виждате, няма точна стойност, всичко зависи от оценката, но като цяло сумата е между 70 и 80% от общата стойност на вашия дом!

     

    Мога ли да взема кредит срещу парцел?

    Всеки имот, включително поземлен имот ( парцел ), е добро обезпечение за банката за изплащане на отпуснатия кредит . Следователно, в повечето случаи можете не само да получите заем за парцел , но дори да го получите при по-добри условия от типичния кредит!

    Обезпечените заеми позволяват поемане на задължения в по-висок размер за постигане на съответните цели на клиента. Обезпечението може да бъде учредено под формата на запор на недвижим имот, но не само. Небанков заем срещу банка, подобно на продукт срещу банка, може да бъде отпуснат срещу движимо имущество.

    Специалните оферти за заем срещу ипотека предвиждат да не се начислява административна такса и опция за освобождаване от такса за застраховките „Живот“ и „Имущество“ през целия срок на погасяване, за да могат клиентите да спестят повече парични средства.

    Обезпечението на отпуснатия заем е ипотекиране, което се помещава в търговска, жилищна или офис сграда. Имотът, който служи за ипотека може да представлява цялостна постройка или отделен апартамент, гараж, офис, кабинет, зала, магазин и пр., която е завършена в строителен аспект и е узаконена с акт 14.