Потребителски кредити без поръчители

Потребителски заеми без изискване за поръчителство и поръчители

Микро Кредит АД е регистрирана в списъка на БНБ, като небанково кредитно предприятие, което представя оптимално улеснено финансиране с бърз онлайн кредит и други финансови продукти на физически и юридически лица. Бързите онлайн заеми, които Микро Кредит предлага са предназначени за граждани и собственици на МСП и са едни от най-изгодните потребителски кредити у нас.

Микро Кредит утилизира съвместен финансов продукт с най-мащабната компания за магазини за джиесем апарати Handy под название  „Fast Cash“, който се представя в цялата пазарна мрежа на Хенди. Фирмата разполага на официалната си страница с потребителски кредитен калкулатор.

Успехът и бързото разрастване на Микро Кредит АД през годините  се дължат на професионалния подход на служителите, модерното управление на човешките ресурси и непрекъснатото представяне на нови финансови продукти.

Кредитният доставчик работи с 3 базисни финансови продукта. Това са CrediHome, CrediGo и CrediTrade. Бързите потребителски кредити  се представят на финансовия пазар от 60 локални офиса и около 700 финансови посредника. Като един от лидерите на кредитния пазар у нас за бързи онлайн потребителски заеми  при изгодни лихви, за които няма изискване за обезпечение и са само срещу лична карта.

Клиентите могат да кандидатстват бърз заеми или потребителски кредит в размер между 200 и 3 000 лв. Заявка за бърз кредит може да бъде подадена онлайн, по телефона на цената на един градски разговор, във физически офис на фирмата или чрез персонален финансов съветник.

Фирмата гарантира на страницата на своя уебсайт, че времето за даване на становище за бърз или потребителски заем е  в рамките на 24 часа. Заемите се отпускат на лица, които могат да докажат, че са граждани на РБ, че имат навършени 21 години и че имат постоянни месечни доходи, надхвърлящи 500 лв.

Работното време  на фирмата е от Понеделник до Петък от 9:00 ч. до 19:00 ч. и събота от 10:00 ч. до 17:00 ч. Фирмата не прилага излишен формализъм и отпуска бързите заеми само срещу валиден документ за самоличност. Фирмата няма изисквания за външни гаранти като обезпечаване или поръчител. Целият процес по кандидатстването става изключително лесно, бързо и достъпно. Фирмата дава възможност и за рефинансиране на потребителски заеми.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

5 thoughts on “Потребителски кредити без поръчители

  1. Радвам се за възможността да прочета този текст.

Comments are closed.