Кредит за къща

Търсите кредит за покупка къща?

Много хора в България се нуждаят от изгодни и евтини заеми с цел покупка на жилище. Хората, които нямат достатъчно активи и банкови депозити проявяват интерес към кредитите с финансиране на целия размер на новия дом.

Съществуват и кредити за жилище за млади семейства, които са вид потребителски заем по предназначение. Други финансови продукти във връзка с фамилното жилище се отнасят до кредитите за строителни и ремонтни дейности.

У нас съществуват банкови институции, които предлагат кредити, осигуряващи възможност на гражданите да закупят жилище и да го изплатят напълно.

Изгодни кредити за жилище може да се обмислят и от други финансови институции. Атрактивни ипотечни кредити за жилище могат да бъдат добро решение за закупуване на нов дом.

Една от банките, с едни от най-атрактивните оферти в този аспект, е Societe Generale Експресбанк.

Кредитният доставчик е авторитетен и надежден член на финансовия  пазар в страната, който се отличава с някои свои характеристики пред другите доставчици.

Докато повечето от тях Ви гарантират отпускане на жилищен кредит с покриване на около 70 % от стойността на вилата или къщата, то  СЖЕБ гарантира стопроцентово финансиране.

Ето едни от най-любопитните възможности, които банката предлага:

– Заемът Мост се отпуска за покупка на ново жилище и е предназначен за гражданите, които желаят да заменят дома си с нова къща, доплащайки разликата.

– Този кредит за къща дава възможност гражданите да получат ново жилище, в което да се преместят преди стария им дом да е продаден и да са вземи парите от продажбата.

– Societe Generale Експресбанк предвижда за срок до 12 месеца, клиентите да проучат пазара на жилищни имоти и да ремонтират стария си дом, за да успеят да го продадат на по-висока цена.

– Този срок е известен като гратисен предвид това, че клиентите през тези 12 месеца изплащат само лихвите и застраховката си, но не погасяват Главницата.

– Най-малкия размер по този финансов продукт се определя на 5 000 лева.

– Банката не проявява интерес към това дали новото жилище е панелно или тухлено строителство и колко експлоатационен живот се предвижда да има.

– Срокът за издължаване на задължението е между 3 и 30 години.

– Кредитът може да бъде в българска или европейска валута без да се начисляват комисионни по банковия превод.

– Кредитът се изплаща с анюитетни равни месечни траншове.

– На хората, които успеят да се вместят в гратисния срок от 12 месеца и съумеят да продадат старото си жилище в този интервал, банката не удържа такса по финансовия продукт Мост.

– Гражданите имат право да си направят застраховки за пълна и трайна нетрудоспособост, живот и ипотека на старото си жилище.

– Банката предвижда такса за предсрочно погасяване, тъй като тя губи известна част от парите си при несъответствие с клаузата от договора за крайния срок на погасяване на дълга.

– Допълнителни данни за офертата на банката, гражданите могат да получат от разстояние, чрез физически офис или по телфона, свързвайки се със служител на учреждението.

– Достъпен и бърз кредит за покупка на къща могат да кандидатстват и да получат 100% парична субсидия, а не около 70% както е при останалимогат да усвоят гражданите, които се нуждаят от неограничено финансиране без максимална сума, за която моте банки.

Кредитите за апартамент са други привлекателни оферти на финансовите дружества, които заслужават внимание.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

2 thoughts on “Кредит за къща

Comments are closed.