Кредити за жилище

Изгодни кредити за жилище

Общинска банка АД предлага заем за закупуване на жилище с промоция „Мечтан дом“. Заемът се предоставя в подкрепа на млади семейства, които искат да закупят свое жилище и е валиден до 31.12.2016г. Тези ипотечни кредити предвиждат промоция, благодарение на която, на младите семейства няма да бъдат начислявани такси и те ще могат да се възползват от безплатна застраховка „Живот”.

Заемът освен, че се предлага в промоция с освобождаване с традиционната такса за проучване и анализиране, одобрение и застраховката, той може да се погасява и предсрочно. Банката предоставя възможност на своите клиенти да погасяват заема преди договорения в споразумението краен срок. Финансовата институция не предвижда никакви такси и санкции в своя полза за гражданите, които ще погасят задължението към нея в по-кратък срок, за разлика от повечето кредитни дружества, които предвиждат такива санкции.

Кредитиране за жилище

Креитополучателите могат да кандидатстват за бързи ипотечен кредити в размер до 100 000 лева, като лихвата зависи от размера и погасителния период на заема. Банката предвижда, също така, кредитоискателите да могат да се възползват и от други финансови продукти и кредитна карта без да им бъдат начислявани такси по обслужването.

Изисква се също материално обезпечение под формата на ипотекиран имот, който трябва да бъде недвижима собственост. Банката има условие, кредитополучателя да внася част от своите доходи по сметка в банковата институция.

Банката посочва, че минималната лихва започва от 5,25% и се определя от сумата, която бива отпусната. Най-малката сума, за която може да се кандидатства във връзка с този жилищен кредит е 10 000 лева, а общата сума, която ще трябва да се погасява се определя от погасителния период, който се предвижда да бъде между 15 и 30 г.

Оптималната сума, която може да се отпусне във връзка с този финансов продукт се изчислява на база типа строителство, като при панелното е 50%, при монолитното е 80% и с приключване на договора до сумата на обезпечението по споразумението е до 60%.

Лихвата на година е променлива и е равностойна за жилищни заеми в българска или общоевропейска валута. Лихвеният процент се образува въз основа на процента на финансирането и погасителния период – 5,25% за погасяване в срок от 15 години и 5,50% при срок на изплащане над 15 години и при кредит до 69%.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

 

5 thoughts on “Кредити за жилище

  1. Samo, koito e jivql na kvartira moje da si predstavi kolko po-dobre e da si izpla6ta6 svoe jili6te, koeto 6te znae6, 4e 6te ostane za semeistvoto

Comments are closed.