Кредити изцяло онлайн

Бързи кредити изцяло онлайн

Българската фирма Kpeдиcимo първа в цял свят пycĸa чaтбoт ycлyгa зa oнлaйн ĸpeдитиране чрез бързи заеми без трудов договор.  Сходни на българската FinTech компания Кредисимо фирми, като Банката на Америка Абонамент MasterCard пускат малко след нея сходни финансови услуги.

Кредисимо първа в света предлага публично на българските потребители бета версия на автоматизирана чатбот услуга, чрез която да може да се кандидатства за отпускане на бързи заеми по електронен път. Автоматизираната услуга чатбот опосредства цялостния процес по теглене на кредит, като свърва гражданите с робот, който отговаря на всичките им въпроси, а служителите съответно имат чувствително по-малко натоварване. От сравняване на конкурентни продукти, през избора на най-подходящия финансов продукт и кандидатстването до одобрението за бърз кредит – всичко може да стане само чрез месинджъра на Фейсбук. Подобни услуги до сега се предлагат от гигантски, световноизвестни фирми като Банката на Америка, Фейсбук, Майкрософт МастерКард и няколко финанови стартъпи. Тази услуга вече е в действие за българските граждани, които могат да кандидатстват за бързи кредити без доказване на доход през чат приложението на Фейсбук.

Чатботът се характеризира с редица преимущества. На първо място е удобството, което произтича от иновативната услуга, базираща се на чатбот. Платформата работи чрез софтуер на базата на изкуствено създаден интелект. Различието с подобни автоматични услуги е в динамиката и лекотата на реални разговори между хората, което повишава в изключителна степен преживяването на потребителите в онлайн среда и им помага да се чувстват комфорт-но.

Чрез тази креативна услуга Кредисимо вече разговаря в реално време директно и чрез автоматизирания чатбот със свои редовни и потенциални клиенти. Това позволява служителите без никакво натоварване да придружават в комуникацията си с кредитния доставчик своите клиенти, тъй като вече имат много повече свободно време и са в по-добра кондиция. Иначе казано, иновативната услуга позволява качествено обслужване, уточняване на всички подробности, тълкуване на икономическите термини, до пълното разбиране на всички важни аспекти от клиента и вземане на решение, като риска от допускане на грешки е сведен до минимум. За сравнение, до сега общуването в кредитните компании с техните служители ставаше по телефона, което до някъде караше гражданите да бързат във взимането на решение, а сега диалогът е напълно безплатен. Отсреща те имат робот, който може съвсем точно и изключително бързо да подава точна информация по всички зададени му въпроси, относно бързите кредити за безработни.

Автоматизираните чатботове като този, по всичко личи, че представляват бъдещето на комуникацията между клиенти и фирми. Те до някъде приличат на асистентите Siri нa Apple, Google Assistant и Alexa нa Amazon, които изпълняват, както гласови, така и текстови команди.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.