Кредит срещу имот

Кредит срещу залог на имот

Кредитът срещу имот се нарича ипотечен кредит и при него човек изтегля определена сума, а върху негов имот се учредява ипотека. Ако възнамерявате да изтеглите ипотечен кредит, първо разгледайте опциите. Експертите съветват да не теглите ипотечен заем от частни лица!  

Кредит срещу имот за суми до 300 000 лв.

Банките предлагат ипотечни кредити, следователно, трябва да ги проверите. Ако не покривате техните изисквания, можете да използвате кредитна компания с по-ниски лихвени проценти за закупуване на къща. Освен това, ако сте член на кредитен съюз, ще можете да получите заем при достъпни лихвени проценти. Следователно проучете всички опции, преди да се спрете на кредитор.

 

Съществуват професионалисти, които могат да ви дадат полезни съвети. Те са независими кредитни съветници или консултанти. Докато те самите не предлагат заеми, могат да ви помогнат да откриете най-подходящия вариант за заем за вас. Кредитният консултант ще действа като посредник между заемодателя и вас и ще ви помогне да изпълните всички формалности. Не забравяйте, че един неетичен съветник може да ви подведе, като използвате заем, който може да е твърде скъп за вас или от грешната компания. Затова проверете уебсайта на офиса му, за да разберете дали няма оплаквания от хора като вас срещу него.   Препоръките на ваши близки са най-силния аргумент за това към кой заемодател да се обърнете. Винаги е по-добре да попитате вашето семейство, приятели и колеги, които наскоро са се възползвали от ипотечен заем за препоръка за заемодател. Веднага ще получите няколко доверени имена чрез този метод. След това можете да извършите още проучвания за съвместимост и надеждност, преди да сключите договора за кредит. Можете също да се консултирате с местните банки, за да получите няколко добри имена. Попитайте вашия финансов съветник или уважаван агент по недвижими имоти, който също може да ви помогне да получите няколко доверени кредитодателя. Не бива да следвате сляпо това, което другите ви казват, а винаги питайте „защо“ те смятат, че заемодателят ще бъде подходящ за вас. Кредит срещу имот

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.