Кредит срещу граждански договор

Заем срещу граждански договор – Какво е кредит срещу граждански договор

Тази публикация е предназначена за гражданите, които са без постоянни трудови доходи, но желаят да изтеглят кредит срещу граждански договор. Банките, на базата на своите условия и правила, обикновено изискат от кредитоискателите си документ, с който да докажат, че регулярно получават някакви доходи, за да имат гаранция, че парите ще им бъдат върнати. Когато, обаче, вие имате единствено граждански договор към някаква фирма, това няма да се смята за вид постоянен доход. Това води автоматично до риск от отказ от страна на банковата институция.

В наши дни, обаче, конкуренцията между банковите дружества и кредитните компании е голяма. Това е довело до разнообразни гъвкави решения, за да може да се отговори по-добре на търсенето на финансови продукти. Така че, днес е възможно да получите необходимата ви финансова подкрепа, когато изпаднете в затруднение, независимо от вашите отношения с вашия работодател. Можете директно да посетите избрана от вас кредитна компания, отпускаща бързи заеми. На практика, дори не е необходимо да излизате от вкъщи – може да изпратите заявлението си и по електронен път, което е много по-лесно и бързо.

Заявлението може да изтеглите онлайн и да го попълните за минути. Одобрението обикновено пристига още в рамките на деня. За редица фирми това видът на вашия договор не е пречка да ви отпуснат бърз заем. Кредисимо, Вивус, Смарткредит, Фератум и много други са само част от фирмите, които отпускат финансиране на хора, които са отчаяни и не разполагат с постоянен трудов договор. На всеки първи заем дори не се начислява лихва, но изискването е той да бъде погасен в предварително посочения погасителен период.

Експертите съветват, да помислите дали вашите доходи ще бъдат достатъчни да покриете задължението, без да се утежни значително финансовото ви положение. Преценете дали доходите ви в периода на погасяване на заема ще бъдат достатъчни и как ще се формират – на час или от обема на свършената работа. За фирмите за бързи кредити, това че сте на граждански договор, няма да е спънка за кандидатстване на бърз кредит онлайн, но вие решете дали няма да е проблем за вас.

Изискването на заемодателите е да сте дееспособен български гражданин и да сте между осемнадесет и седемдесет години. Не са ви нужни никакви документи освен валиден документ за самоличност. Фирмите изпращат становището си бързо, а одобрената сума се изпраща в банковата ви сметка или в офис на кредитната компания.

Така, че не губете надежда, ако нямате постоянни доходи и ви се случи непредвидена ситуация. Компаниите за онлайн бързи заеми нямат изискване за поръчителство или постоянен трудов договор и предимствата при тях са много.

Кредит срещу граждански договор

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.