Потребителски кредит калкулатор

Потребителски кредитен калкулатор

Потребителският кpeдитен кaлĸyлaтop служи на гражданите за най-точно изчисляване, сравняване и планиране на всички потенциални разходи. Този калкулатор е онлайн инструмент с много и разнообразни функции, който повечето кредитни институции, било то банкови или небанкови, предлагат на своите официални страници.

С калкулатор за потребителски заем кредитоискателите лесно, бързо и удобно могат да онагледят сумите, които ще трябва да погасяват, ако използват определени финансови продукти. Благодарение на калкулаторите, човек може да разбере, когато се спре на определен вид кредит колко и какви ще бъдат неговите разходи – вноски, лихвен процент, такси, комисионни и застраховки. Калкулаторите са устроени така че гражданите да могат да включат освен параметрите и различните промоции, отстъпки и бонуси.

Онлайн калкулаторите за потребителски кредит са разнообразни, тъй като различните видове заеми имат различни характеристики, което ги прави уникални. Кредитните предприятия целят да улеснят оптимално гражданите и за това предлагат подобен род инструменти, с които човек да може предвид своя индивидуален доход, активи, имот, статус и др. да направи информиран избор и да вземе най-доброто решение за себе си.

Банковите и небанковите  институции у нас предоставят разнообразни финансови продукти с различни параметри, а гражданите се различават по своите изисквания, предвид отделните им потребности. Благодарение на калкулатора за потребителски заеми, гражданите могат от всяко фиксирано или мобилно устройство да разберат нагледно и достъпно само с няколко клика и за няколко минути кой кредитор е най-подходящ за тях, както и кой негов продукт би задоволил най-добре потребностите им.

Електронният калкулатор е устроен така, че потребителя да зададе какви са неговите доходи и активи, а след това и от какво се нуждае. Онлайн калкулаторът на свой ред изчислява за какъв заем този клиент може да получи одобрение, каква ще бъде вноската му на седмица или на месец, какъв ще бъде лихвения му процент на месец и на година.

На практика онлайн инструментът калкулира автоматично крайното салдо от разходите и отстъпките и така дава възможност на гражданите лесно, бързо и достъпно да се ориентират между отделните заемодатели, както и между услуги на един и същ заемодател.

Банковите и небанковите кредитни доставчици често организират лотарии, томболи, промоции и намаления по различни програми, които допълнително спестяват пари на кредитополучателите.

Кредитните дружества налагат обаче наказателни глоби и санкции за гражданите, които неглижират своите дългове и така крайната сума на заема може да се увеличи.Потребителски кредит калкулатор.

Потребителски кредит калкулатор

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

One thought on “Потребителски кредит калкулатор

Comments are closed.