Стоков кредит

Какво е стоков кредит?

Независимо дали имате нужда от ресурси, за да смените седалището си или да отворите нов офис. Може би, искате да инвестирате в нова производствена линия или в някои високопроизводителни компютри, стоковият заем е най-добрият избор за вас. Дълговете към държавния бюджет или плащането на някои неплатени фактури на доставчиците намират своето решение в офертите в нашата иновативна онлайн платформа!

Безлихвен стоков кредит

Искате ли да изпълните желанията си, но нямате необходимите пари? Нищо по-лесно. Независимо от това как сте свикнали да пазарувате, онлайн или директно в магазина, просто трябва да влезете в онлайн магазините и да се обърнете към нашите партньори, да изберете продуктите, които искате и да се договорите с тях за лизингово закупуване. Нашият кредит за стоки ви помага да получите всяка стока по ваш избор по най-простия и бърз начин. Част от фирмите, с които работим предлагат стокови, дори понякога безлихвени лизингови оферти

Кредити за МСП

Финансовите ресурси са двигателят, който осигурява развитието и консолидацията на всеки бизнес. Ако имате фирма, знаете колко е важно да се осигури достатъчен паричен поток за извършване на текущи дейности при добри условия, независимо от икономическия контекст. Когато собствените ви ресурси не са достатъчни, може да прибегнете до допълнително финансиране. Предложението за заеми за МСП от нашите партньори може да бъде решението, от което се нуждаете в такива ситуации!

Предсрочно погасяване на стоков кредит

Нашите партньори не удържат средства, ако успеете да върнете парите си по-рано. Високопроизводителните технологии, които използват ви помагат, когато имате нужда от кредит за вашето МСП. Иновациите, които използват партньорите ни ви позволяват да кандидатствате онлайн и да избирате от офертата за заеми за стоки, като предварително изчислите крайната сума с вграден онлайн кредитен калкулатор. Цялата процедура е проверена и вашите и данните на вас и вашата фирма са в безопасност – от момента на кандидатстване до получаването на парите.

Кандидатствайте лесно за онлайн заем за стоки за вашия бизнес чрез нашата иновативна платформа. Изберете кредитна компания и кандидатствайте лесно и бързо!

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.