Промоции кредити

Интересувате ли се от промоции кредити?

Офертите и промоциите, намаленията и специалните условия, предлагането на кредитни продукти и интересни предложения за сферата на кредитирането за частни и физически лица е един много динамично развиващ се дял от финансовия пазар у нас. Те се предлагат от банкови и небанкови финансов организации.

Промоции на кредити

Всеки от вас всеки ден повучава информация от медиите за актуалните оферти и сезонни предложения на банките и кредитните компании. Когато се изтегли бърз заем обикновено гражданите могат да се възползват от промоционални условия, които да им спестят пари, което винаги е свързано с някаква финансова изгода.

Въз основа на сезона или вида заем, отстъпките може да са свързани със стойността на месечната лихва, с по-малък размер за погасяване, с такси или други опции, в зависимост от политиката на кредитния доставчик.
Кредит без лихва с отговор до минути

Специална промоция, която осигурява опция за по-изгодни условия на заема са безлихвените заеми, при които отговора за одобрение се получава едва до няколко минути. Обикновено всеки бърз заем от типа „кредит до заплата“, когато се тегли за първи път и е с револвиращ период от 15 дни е безлихвен, когато се погаси в гратисния му срок (15 дни).

Например, когато се теглят 600 лв. за 15-дневен погасителен период и се върнат своевременно, върху тях не се начисляват допълнителни разходи като лихви и пр. Към настоящият момент в България вече има няколко фирми, които предлагат този изгоден кредитен продукт.

Бърз безлихвен заем от Интернет

При тази ексклузивна услуга се връща точно сумата, която е усвоена – няма лихва, без попечители, без гаранции, обезпечение, такси, комисионни и т.н.!

Тази отлична оферта за нови кредитоискатели важи обикновено за случаи, при които заема бъде погасен до 30 дни от усвояването му. Потребителите могат да рефинансират свой вече съществуващ заем или да похарчат средствата за тяхна спешна нужда.

Кандидатствайте напълно онлайн и ще получите одобрение до минути

За всеки човек е отлична възможност да получи шанс за изгодна финансова помощ под форма на бърз кредит на промоция. По-голямата част от кретитодателите предлагат такива отстъпки за потрибителите, които вече са теглили и са погасили поне един заем от тяхната институция. Тогава те ги вписват в своята система за лоялни клиенти и редовно ги уведомяват за всички намаления и изгодни оферти.

Когато някой е теглил вече бърз заем и го е погасил, може първо да се обърне към кредитния доставчик, от който вече е ползвал услуга, за да разбере какви са актуалните им предложения. В случай, че не го удовлетворяват може да провери какви са условията и на други компании.

Промоции на ипотечни кредити

Например, ако човек се интересува от актуалните условия за ипотечен кредит или жилищен кредит може да провери какви са най-изгодните възможности за ипотечен кредит лихва, които се базират върху определена сума, срок и ГПР. Повечето банки и кредитни компании предлагат жилищен кредит калкулатор на своите официални уеб страници.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.