Потребителски кредит с ниска лихва

Потребителски кредити с най ниска лихва

Вижте предложенията за потребителски кредити с най-ниски лихви. Вече не е нужно да посещавате най-близкия до вас клон на кредитно дружусво, а само с лична карта, без доказване на доход и без обезпечение, ще получите точната сума пари назаем с лесно одобрение.

Въпреки че първоначално небанковите кредити бяха създадени като краткосрочен продукт с ниска стойност, който беше предназначен за текущи разходи, популярността на тези заеми, доведе до трайно увеличаване на максималния таван и периода на изплащане. Поради по-лесните изисквания за получаването на тези заеми, те започнаха да се използват и за други цели (например за инвестиции), като се превърнаха в отлична алтернатива на всички други кредитни продукти.

При потребителските кредити клиентът не се ангажира да поема отговорности, които засягат неговото имущество. Това е така, защото при потребителските заеми обикновено не се изискват гаранции, докато например, в случай на ипотеки, кандидатът е длъжен да сключи застраховка за имуществото, което прехвърля на кредитиращата институция, или трябва да се насочи превод на неговата заплата на сметка на институцията, която го е отпуснала. При достъп до потребителски заем всичко, което трябва да направите, е да плащате месечните си вноски навреме!

Няма нужда от много дълго време на изчакване (2-3 седмици, както в случая с кредитите за недвижими имоти или ипотечните кредити), но в рамките на максимум 24-48 часа от подаването на искането, клиентът получава отговор.

За сравнение, банките, които отпускат такива заеми в дългосрочен план имат малко по-тежки условия за допустимост при кандидатстване. Например, при банков заем от вас се иска минимално ниво на заплащане, определена продължителност на последното място в службата, положителна кредитна история – така че да докажете, че сте добросъвестен кредитополучател и т.н.

Ако изберете да използвате потребителски кредит от небанкова финансова институция, можете да получите улеснен достъп до потребителски кредит, за да можете да решите вашите неотложни финансови проблеми. Бързият потребителски кредит от финансова институция е достъпна форма на кредитиране, удобна за кризисни ситуации, за обновяване на вашия дом или за други планове, които желаете да реализирате.

 

Използвайте нашето сравнение на оферти за потребителски кредити.  Кандидатствайте директно чрез нашата изцяло онлайн услуга без да чакате по опашки и без да ви анкетират банкови служители от различни отдели, като натиснете бутона Заяви.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.