Потребителски кредит срещу лична карта

Търсите ли си потребителският кредит срещу лична карта?

Бързите потребителски заеми от банки и кредитни компании са възможност, с която можете да се възползвате от характеристиките на няколко вида заеми в едно. Потребителският кредит само с лична карта се различава от дългосрочните заеми с гаранции по това, че предлага възможността да се възползвате от по-голяма сума пари, без да е необходимо да ипотекирате недвижим имот. За тези, които се интересуват от достъп до потребителски заем при най-изгодните условия, потребителският заем е най-доброто решение за решаване на широк спектър от ситуации и проблеми!

В сравнение с бързите заеми, той предлага по-дълъг период на изплащане (до 60 месеца), по-големи суми пари и лихва, която е повече от приемлива. Тези характеристики поставят потребителския заем в топ предпочитанията на хората, които се нуждаят спешно от пари назаем, но които искат да се радват на финансово спокойствие през срока на изплащане.

При какви условия потребителският заем не е препоръчителен?

Както при всички заеми, до които дадено лице има достъп, в допълнение към предлаганите ползи, кандидатът трябва да помисли добре дали стъпката, която ще предприеме, му носи полза. Не трябва да забравяме, че той ще трябва да плати лихва, която, макар и не много висока по стойност, може да го затрудни, ако няма сигурна работа или постоянни доходи за периода, през който заемът ще тече.

Някои банкови институции изискват заплащане на такси за анализ на документи, за отпускане на заема или при предсрочно изплащане на заема. Тези такси ще увеличат общата стойност на разходите, което означава, че кандидатът трябва да разбере от самото начало каква е точната им стойност. Тези такси липсват при небанковите заеми.

Ако искате да сравните актуани оферти за потребителски кредити, вижте нашето сравнение на най-добрите кредитни компании у нас. Изберете идеалната оферта за вас, сравнявайки условията на предложенията и кандидатствайте с бутона Заяви.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.