Потребителски кредити с лоша кредитна история

Търсите ли си потребителски кредит за хора с лоша кредитна история?

Омръзнало ви е да се редите на големи опашки, да се молите за банкови служители и да попълвате купища документи? Бюрокрацията е стигмата на българския бизнес, но някои кредитни компании смятат, че могат да спекулират в своя полза, така че успяха да създадат система, при която всеки човек може да кандидатства за бърз заем дори от собствения си дом пред компютъра, без да е необходимо да пътува един от офисите или офисите на небанкови компании. И всичко, от което се нуждаете, е бюлетин. И можете да получите одобрението и парите, които искате, за по-малко от ден.

 

Не е необходимо да се съставя голямо досие, с доказване на доход, данъчни удостоверения за последните години и т.н.

За разлика от заемите за автомобили (които се отпускат само за закупуване на автомобил) или заемите за недвижими имоти (за покупка на сграда или земя), парите, получени от потребителски заем, не трябва да бъдат оправдано. По този начин можете да закупите с тях различни стоки (включително автомобил или можете да направите инвестиция в недвижими имоти), можете да плащате за пътувания до екзотични дестинации, да плащате за проучвания или спешни медицински ситуации и много други.

 

Кога потребителските небанкови заеми са препоръчителни?

Винаги можете да използвате бързи небанкови потребителски заеми, като тези видове заеми са най-полезни, ако:

  • имате спестявания на депозит и искате да ги запазите;
  • вече сте кандидатствате за банков заем, но въпросната финансова институция, запознавайки се с вашата кредитна история, тъй като предишният ви опит не е бил изряден, ви е отказала достъп до кредит;
  • имате бизнес и сте наясно с неизбежността на разходите.

 

Какво е важно да знаете?

Доста рисковано е да използвате потребителски кредит и да не може да върнете парите. Такива кредити се теглят в ситуации, когато имате сериозна нужда от определена сума пари, с които не разполагате по това време и спестовната ви сметка не може да ви помогне. Ако сте сигурни, че в бъдеще ще разполагате с достатъчно пари, за да погасите ставките, използвайте такъв заем с увереност.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.