Потребителски кредити сравнение

Търсите ли сравнение на потребителски кредити?

Сравнете различни оферти за заеми, като ги съпоставите, използвайки нашата иновативна платформа. Преди да вземете решение за определен заем, е добре да направите сравнение между няколко заема, за да откриете този, който ви носи най-голяма полза. В нашия можете да сравните няколко оферти за потребителски заем, анализирайки условията за отпускане, прогнозната месечна ставка, стойността на ГПР, както и друга информация, която може да ви заинтересува. Като вземете предвид тези параметри, със сигурност ще намерите идеалния потребителски заем, който искате и който ще ви помогне да осъществите мечтата си.

Кой има достъп?

Възможността да кандидатствате за отпускане на потребителски заем е достъпна за всеки, поради лесния начин за кандидатстване и одобрение. Всеки аспект обаче трябва да бъде внимателно претеглен, за да сте сигурни, че ще избегнете неприятни ситуации. Също така имате възможност да кандидатствате за дългосрочни заеми, в случай че се уверите, че ще имате стабилен доход в периода, в който ще погасявате лихвите.

 

Кога не се препоръчва?

Забавянето при плащане на месечните вноски или неплащането на вноските за максимален период от 30 дни води до прилагане на санкции в съответствие с договорните разпоредби. Ако бенефициентът на потребителския заем не изпълни договорните си задължения и не плати непогасената вноска / вноски, кредитиращата институция ще го регистрира в ЦКР. Което означава, че в продължение на 5 години всеки нов заем ще бъде забранен (разбира се, има възможност за достъп до небанков заем дори за лоши платци, но стойността му ще бъде малка и условията може да са по-неизгодни). Следователно, въпреки че потребителският заем е отличен във всички отношения, трябва да вземете предвид възможностите си за финансово изплащане с най-голяма отговорност, преди да кандидатствате за такъв заем.

Ако се интересувате от потребителски заем, разгледайте нашето сравнение на водещите кредитни организации у нас. Изберете идеалната сделка, съпоставяйки условията на офертите и кандидатствайте с бутона Заяви.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.