Погасителен план калкулатор

Знаете ли какво е погасителен план калкулатор?

Кредитният онлайн калкулатор се използва от потребителите, за да могат лесно и бързо да правят сравнение на погасителен план с равни месечни вноски или с намаляващи погасителните вноски, както и лихвите във всички банкови и небанкови кредитни дружества. Необходимо е само да се въведе период и сума на заема и човек ще види колко точно ще му струва кредита, за който желае да кандидатства.Погасителен план образец

Достатъчно е да се използват плъзгачите за избор на размер и период на заем, за да сравните автоматично лихвата и вноските за погасяване на избраното предложение от банкова или небанкова институция. Така гражданите могат на момента да сравняват на погасителните вноски, лихвите и крайната сума за погасяване на всяко предложение за кредит.

Сравнение на погасителните вноски

Съществуват калкулатори за погасителните вноски на всички бързи, покребителски, фирмени и ипотечни кредити. Чрез тези онлайн инструменти на финансовите организации, може да се сметнат точно дължимите лихви и месечните вноски. За ипотечните и потребителските кредити се съставя погасителен план с месечните погасителни вноски и разпределение на лихвите и главниците за срока на заема.

Кредитни калкулатори

Съществуват различни онлайн инструменти като кредитен калкулатор райфайзен, кредитен калкулатор дск, кредитен калкулатор пиб, кредитен калкулатор цкб и много други. В официалния сайт на почти всяка финансова институция има генериран върху актуалните кредитни оферти, срока, сума и гпр калкулатор за потребителски и ипотечни кредити. Съществуват още калкулатори за рефинансиране и за овърдрафт кредити, за които може да се кандидатства.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.