Пари за безработни

Интересувате ли се от пари за безработни?

Съществуват една група от бързи кредити, които се отпускат само срещу лична карта и за тях не се нуждаете от удостоверение за доход.
За да получите бърз финансов заем за посрещане на вашите лични нужди от кредитна компания е много просто. Основното условие е възрастта на длъжника, която трябва да отговаря на изискванията, въпреки че в повечето кредитни компании дори пенсионерите могат да вземат кредит само с лична карта без доказателство за доходи.

KANDIDATSTWANE 2
В случаите, когато се изисква документ за доходи, най-често финансовата организацията за кредитиране изисква да посочите данните за вашите доходи за последните 6 месеца без значение дали те са от заплата, от наем, обезщетение, пенсия, майчинство и т.н. Законът не предвижда валидността на такъв документ, но банката или кредитната организация може да определи даден период от време.
За да кандидатствате за кредит само с документ за самоличност, трябва да се свържете с кредитната организация лично, по телефона или като попълните онлайн формуляра. Осигурявайки минимум информация за вас, в рамките на няколко минути, ще получите решението на организацията. Ако отговаряте на нейните условия, то тя ще ви даде кредит само с лична карта без доказателство за доходи. С положително становище можете да изберете три възможности за получаване на парите – паричните средства могат да бъдат усвоени чрез касиер в клон на фирмата, чрез касите на Изи Пей или чрез прехвърляне на текущата ви банкова карта.
byrzi-krediti-bg