Пари за безработни

Интересувате ли се от пари за безработни?

Съществуват една група от бързи кредити, които се отпускат само срещу лична карта и за тях не се нуждаете от удостоверение за доход.
За да получите бърз финансов заем за посрещане на вашите лични нужди от кредитна компания е много просто. Основното условие е възрастта на длъжника, която трябва да отговаря на изискванията, въпреки че в повечето кредитни компании дори пенсионерите могат да вземат кредит само с лична карта без доказателство за доходи.

В случаите, когато се изисква документ за доходи, най-често финансовата организацията за кредитиране изисква да посочите данните за вашите доходи за последните 6 месеца без значение дали те са от заплата, от наем, обезщетение, пенсия, майчинство и т.н. Законът не предвижда валидността на такъв документ, но банката или кредитната организация може да определи даден период от време.

За да кандидатствате за кредит само с документ за самоличност, трябва да се свържете с кредитната организация лично, по телефона или като попълните онлайн формуляра. Осигурявайки минимум информация за вас, в рамките на няколко минути, ще получите решението на организацията. Ако отговаряте на нейните условия, то тя ще ви даде кредит само с лична карта без доказателство за доходи. С положително становище можете да изберете три възможности за получаване на парите – паричните средства могат да бъдат усвоени чрез касиер в клон на фирмата, чрез касите на Изи Пей или чрез прехвърляне на текущата ви банкова карта.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.