Пари до минути

Нуждаете се от пари до минути?

Помислете за сумата, която ви е необходима за реализиране на вашите планове или мечти. Обмислете добре решението си въпреки, че парите могат д ави бъдат предедени на сметката едва до 15 минути. Преди да подадете заявление за бърз кредит – наистина оценете своята кретоспособност. Определете възможностите  си, въз основа на вашите приходи и разходи. Изберете реалисичен погасителен период, който да отговаря най-добре на вашия случай, за да няма пречки да го върнете навреме. Не подценявайте риска, че може да се случи нещо неочаквано и ще трябва (напр.) да купите нов хладилник или ще ви трябват средства за неотложен  ремонт.

Вземете назаем за целта

Не заемайте повече от необходимото. Когато изплащате един заем – винаги можете да вземете друг заем с друга цел. Не заемайте пари, само за да изплатите дължима сума. Ако не можете да платите вноската навреме – свържете се с кредитодателя, който ще ви предложи какво можете да направите в тази ситуация.

Условия

Вземането на небанков заем онлайн е наистина лесно и бързо, но трябва да отговаряте на няколко условия:

  • Да сте между 18 и 75 години;
  • Да сте български гражданин;
  • Да имате валидна лична карта;
  • Да имате регулярни доходи;
  • Да нямате текущи просрочия и проблеми със съдебни изпълнители.

Ако отговаряте на тези условия, всичко останало са подробности. Само помислете за сумата, която ви е необходима. Можете да изтеглите заем чрез Интернет и да изберете удобен период на погасяване.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.