Отказан кредит

Какво е отказан кредит?

До октаз на кредит е възможно да се стигне, макар, че фирмите, които отпускат бързи заеми в наши дни са изключително иновативни и гъвкави. Разбира се, кредитите трябва да бъдат обслужвани своевременно, защото именно при забяне на плащането се предвиждат допълнителни наказателни такси и дори може в бъдеще да се стигне до неприятния момент на отказ. Основния съвет на експертите е дa ce инфopмиpaмe зa вcичĸи ycлoвия, ĸoитo мoгaт дa ocĸъпят зaeмa ни, включитeлнo и при забавено плащане на внocĸитe.

Кредити подхоидящи за лица, които им е отказвано кредит в банка!

Как се изчислява кредитоспособността?
В Интернет има много (повече или по-малко надеждни) калкулатори на кредитоспособността. Трябва обаче да се помни, че те са изградени въз основа на механизми, които могат да бъдат напълно различни от използваните от конкретна банка. В зависимост от версията на калкулатора, разликите в изчисляването на максималния заем могат да достигнат до няколко десетки процента .

Най-надеждният начин за получаване на достоверна информация за заема, който ни е на разположение, е да подадем подходящо заявление директно до банката или ЦКР. Само финансова институция е в състояние да направи изчерпателен анализ на възможния заем, неговия размер и продължителността на договора.

Кой няма шанс да получи заем?
Лица, които не могат да покажат постоянни документирани източници на доходи и които са били изключени от получаване на заем нейните отрицателни пояснения във вашата кредитна история .

В такива случаи си струва да се обърнете към надежден и независим кредитен консултант, който успешно да ви насочи към стъпките за достп до заем. В края на краищата най-добре е да се доверите на професионалист с опит. След като изберете копания, може да заявите вашето желние за заем. Попълнете формуляра за кандидатстване и нужната сума, която можете да разпределите на удобни вноски. Внимателно погасявайте задълженията си, за да може в бъдеще отново да ви бъде отпуснат подобен заем.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.