Одобрение за кредит колко време

За колко време одобряват кредит

При кредитните компании всички операции за проверка се извършват онлайн или по телефона, процесът на одобряване на заявлението за кредит продължава 5 минути, а договорът за кредит се получава по имейл и също може да бъде подписан онлайн, с електронен подпис. Само няколко часа след подаване на заявлението можете да имате парите в сметката си, на картата си или да ги вземете лично на банков гише.

Срок за одобрение на кредит

С онлайн заем с бързо одобрение от кредитна компания получавате достъп до финансови ресурси, в рамките на 24 часа, без бюрокрация, без излишни пътувания, без обосновка за крайната цел на парите и с гъвкави срокове за изплащане.

Кредит онлайн за 24 часа

След като се сблъскате с финансов проблем днес, утре можете да имате необходимите пари. Само при на, кандидатствате онлайн за заем, получавате отговор само за няколко часа и парите влизат в сметката ви за максимум 24 часа! Можете да ги използвате, както желаете, без да подкрепяте заявлението си с документи, доказващи тяхната крайна дестинация и може да ги върнете в срок до няколко месеца.

Кредитните компании, с които работим са разработили и усъвършенствали с течение на времето финансови продукти, които могат да реагират бързо на заявки, чакащи отговор в часове, а не дни.  Време е да кандидатствате като натиснете бутона Заяви!

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.