Нови фирми за онлайн кредити

Интересувате ли се нови фирми  за онлайн кредити?

Броят на финаносвите организиции за бързи онланй заеми се увеличава постоянно. В този пост ви предлагаме да видите списък, състоящ се от най-добрите и сертифицирани кредитни компании. Той включва, както нови и бързо развиващи се, така и вече доказали се фирми, на които може да се доверите.От тук може да кандидатствате за краткосрочен кредит от фирмите за бързи заеми, които са най-гъвкавите и динамични на кредитния пазар у нас. Изпратилите онлайн заявките си за финансонав помощ получават предимство при разглеждане на молбите. Служител ще се свърже с вас да уточните подробностите по усвояванет на средствата.

1. ВивусФирмата предлага едни от най-гъвкавитеи достъпни кредити по Интернет. За нови клиенти кредитните продукти са безлихвени. Одобрението се получава до 15 мин., не се нуждаете от поръчителство или гаранция. Оптималният размер на заемите е до 1 000 лева. Кредитите от разстояние се отпускат без да губите време и да ходите с купища документи по физически офиси.2. Кредисимо

Водеща фирма в отпускането на микрокредити у нас. Всеки първи кредит до заплата в размер до 600 лева е с 0% лихва, ако се погаси до 30 дни. Потребителнките заеми на стойност до 2 500 лева се посяват на месечни вноски. Фирмата отпуска и кредити без трудов договор. Единственият необходим документ е лична карта.

3. Фератум

Фирмата отпуска средства по всяко време и работи без почивка. Тя дава бързо одбрение до 15 мин. и оптималният размер, за който може да получите одобрение е 3 000 лева. Сумите се усвоявят в рамките на деня. Предвижда се опция за удължаване на крайния срок за погасяване.

4. Креди Хелп

Фирмата отпуска кредити по електронен път на стойност до 2 000 лева без да излизате от комфорта на дома. Одобрението става до 20 мин. Средствата се връщат на вноски всеки месец, на база доходите на всеки отделен потребител.

5. Макс Кредит

Тя е една от най-иновативните кредитни компания с гъвкави предложения и модерни кредитни продукти. Тя отпуска бързи и потребителски заеми, като оптималния размер е 3 000 лева. Кредитната фирма предлага решения с фиксирана лихва, удобен начин за внасяне и изгодна цена на кредитите си. Тя предлага безплатни консултации на потребителите, желаещи да се възползват от финансови услуги.

6. Кеш Бокс

Кредитната компания работи с бързи и потребителски кредити до 5 000 лева на граждани в ситуации на икономически трудности. Фирмата предлага опции за обединяване на задължения и рефинансиране. За кредит може да изпращате заявките си онлайн, независимо къде живеете.

7. Провидент

Провидент отпуска заеми от 200 до 2 500 лева. Кредитните продукти се предлагат без обезпечение, поръчителство или гаранции. Фирмата дава възможност вноските да са на седмична база. Кандидатствайте удобно без да ставате от компютъра си.

8. БНП Париба

За тези, които желаят да усвоят средства с по-голяма размер и без поръчителство, фирмата е отлично решение. Тя отпуска кредити с големи суми до 70 000 лева. Може да получите финансова помощ за покупки, ремонт, обзавеждане и други. Компанията максимално е улеснила процедурите за кандидатстване, одобрение и усвояване на средствата.

9. Изи Кредит

Фирмата отпуска потребителски заеми, като договора може да се сключи в дома ви, благодарение на кредитен консултан. Кредитната компания отпуска кредити до 8 000 лева и кредити за пенсионери. Тази интернационална компания задоволява нуждите от финансова подкрепа и на потребители с различно социално положение.

10. Мини Заем

Мини Заем е една от утвърдените фирми, която е позната на българските потребител с това, че отпуска пари в брой с улеснени процедури. С услугите на фирмата няма да има нужда да напускате дома си. Усвояването на средствата става в рамките на 10 мин. след получаване на положително становище. Не се удържат допълнителни разходи, когато погасите задължението си предсрочно. Фирата предвижда усулгата заем с намаляваща лихва за редовни клиенти, които обслужват заемите си без просрочия.

11. Кеш Кредит

Това е фирма с най-бързо одобрение – до 6 минути. За да получите креди, не трябва да доказвате трудови доходи. Кредитната компания отпуска заеми за жени в майчинство, безработни, пенсионери и самонаети граждани. Финансовата организация опуска и микрокредити в размер до 2 000 лева.

12. Профи Кредит

Фирмата отпуска кредити на вноски всеки месец в размер до 5 000 лева. Можете да се кандидатирате за заем по телефона или във физически офис. Кредитната компания изисква минимално количество документи, за да ви отпусне заем. Изискванията и критериите са изключително гъвкави. Вноската може да се намалява или да се отлага крайния й срок.

13. Смайл Кредит

Тя предотавя пари в брой само с няколко клика, изцяло по електронен път и без да напускате уюта на вашето жилище. Одобрението е изключително бързо – до 20 мин. Смайл Кредит отпуска средства от 50 до 500 лева без поръчителство, обезпечение или гаранция. Потребителските заеми на месечни вноски са от 600 до 1 500 лева.

14. Нет Кредит

Тя е една от известните на българските потребители фирми, които предоставят безлихвени кредити до заплата за нови клиенти. Тези заеми нямат допълнителни разходи, когато се върнат в гратисния си срок. Фирмата отпуска потреителски заем с месечни внски до 1500 лева. Средствата се усвояват в същия ден.

15. Микро Кредит

Това е модерна фирма, използваща иновативни технологии. Тя предлага лесни условия и дава бързо одобрение. Средствата се усвояват в брой или по банкова път. Компанията дава възможност да погасите задължението си с равни вноски на седмична или месечна база. Не е необходимо да доказвате доходи и че работите на трудов договор. Не се нуждаете от обезпечение, гаранция или поръчителство.

16. Вива Кредит

Вива Кредит е небанково дружество, което работи с широк спектър от кредитни продукти – от малък размер до  90 000 лева. Компанията има над 50 търговски обекта.

17. Кредит Инс

Кредит Инс е една от по-новите фирми за краткосрочни кредити. Тя отпуска средства на български граждан при минимален брой документи и без поръчетелство. Средствата се получават в брой и са с размер до 1500 лв.. Лихвата се начислява само за периода на ползване и се предвижда опция за рефинансиране на съществуващи задължения.

18. Кредиленд

Българската фирма позволява да кандидатствате от офис или по Интернет. Тя предлага бързи и потребителски кредити. Тя работи с кредит до аванс до 30 0лева, кредити за пенсионери до 1 500 лева, потреителски кредити до 3 000 лева, които се погасяват на равни вноски на месечна база и ипочни заеми до 20 000 лева.

19. Хелп Кредит

Хелп Кредит отпуска микрокредитиране до 399 лв. и потребителски заеми до 5 000 лева. Продукти – пари в брой при ипотекиране на недвижимо имущество и заеми със залог на лека кола.

20. София Комерс Кредит Груп 

Компанията има една от най-големите партньорски мрежи у нас и отпука безлихвени кредити до 500 лева. Фирмата предоставя финансова подкрепа до 2 000 лева. Тя работи с микрокредити без залог за частни лица и фирми, както и ипотечни кредити.

21. Бързи Кредити ООД

Фирмата предоставя бързи кредити с одобрение до 10 мин. на стойност от 500 до 2 000 лева за нови клиенти само срещу документ за самоличност. Кредитите се погасяват с фиксирани вноски всеки месец. Оптимално дългият погасителен период е 60 мес.

22. Тера Кредит

Фирмата има мрежа от повече от 40 офиса и предоставя кредити от 100 до 2000 лв. Средствата се усвояват в същия ден без залог или обезпечение с имот. Фирмата дава възможност средстата да се връщат със седмични вноски.

Отпускат от 100 до 2000 лв. Имат над 40 офиса в цялата страна. Може да получите сумата още днес. Сумите се отпускат без ипотека и без залог. Погасяване на равни седмични вноски.

23. Овергаз Капитал

Овергаз Капитал АД е финансова компания, която предлага бързи потребителски кредити. Техните изгодни лихви и такси са с размери ги поставят между банките и фирмите за бързи кредити. Възможност за рефинансиране на бързи заеми.

24. Сис Кредит

Сис Кредит е микрофинансираща институция, която предлага кредити до 50000 лв на бизнес клиенти. Освен това предлагат и до 30000лв. на физически лица, които искат да рефинансират бързи заеми. В областта на бързите заеми предлагат суми в размер от 300лв. до 2000лв.

25. Топ Кредит

Топ Кредит е небанкова финансова институция с офиси в Плевен, Севлиево, Велико Търново, Русе и Габрово. Отпуска кредити само на жителите от тези общини. Кандидатстване само в офис.

26. Разпро Кредит

РазПро Kредит е финансова институция, която извършва дейност по отпускане на бързи потребителски кредити, ипотечни и бизнес кредити. Централният офис на компанията се наммира в град Варна.

27. Сити Кеш 

Сити кеш е небанкова финансова институция, която предлага спешни кредити в цяла България. Първият й офис е открит в град София. Отпуска кредити от 200 до 3000 лв. при бърза и улеснена процедура. Отпускат и кредити за хора без трудов договор. Работят с кредитни консултанти.

28. Izaem.bg

Izaem е услуга предлагана от АИЗАЕМ.БГ ООД с дейност по отпускане на потребителски кредити. Предлага малки и бързи кредити за неотложни нужди до 5000 лв.  Фиксирана лихва за целия период с погасяване на равни седмични или месечни вноски.

29. Фактор ИН

Фактор ИН не е точно една от популярните фирми за бързи кредити, а е небанкова институция с богато портфолио от финансови услуги като парични преводи, застраховане, лизинг, обмяна на валута, бизнес заеми, бързи кредити, кредит срещу автомобил, срещу акции и др.

30. Kinti.bg

Kinti.bg е една от модерните и сравнително нови услуги на фирми за бързи кредити. Kinti.bg е търговска марка на Макроадванс АД. Предлага спешни  заеми от 50 до 1000 лв., за срок от 5 дни до 12 месеца. Лесно онлайн кандидатстване от цялата страна с  помощта на Вашия компютър, лаптоп или смартфон.

31. Бърза Каса

Бърза каса е собственост на Фератум България и предлага бързи потребителски кредити с отговор за одобрение до минути. Първи кредит без лихва ако го погасите в срок от 15 дни. Лесно и спешно, само срещу лична карта. Денонощно, по всяко време бързи пари.

32. E-CASH.BG

И това е собственост на Фератум България. Предлагат спешни кредити до 3000 лв. Одобрение само до 10 минути. Без доказване на доход и без обезпечение.

33. LuckyCredit

Lucky Credit е компания за малки кредити, при спешна нужда от финансови средства. Минимум документи – само срещу лична карта. Може да кандидатствате по телефон, онлайн или на място при техни партньори. LuckyCredit e бранд на Фератум България.

34. Експресна Каса

Експресна каса също е собственост на Фератум България. Гъвкава и удобни онлайн заеми 7 дни в 7 седмицата и денонощна връзка с консултантите от отдел „Обслужване на клиенти“.

35. Фрий Заем

И Фрий Заем е услуга на Фератум – една от най-известните фирми за бързи кредити у нас. Предлагат бързи онлайн заеми до заплата до 700 лв. без доказване на доход, без обезпечение и без поръчител. Подходящи за безработни, жени в майчинство, пенсионери и самонаети.

 

36. Icredit 

Icredit е сравнително нова услуга на финансовата институция Стик Кредит. Предлагат много бързо и лесно кандидатстване с одобрение до минути. Суми от 400 до 1500 лева и срок за връщане до 12 месеца. Изцяло онлайн. Получаване на необходимата Ви сума до часове в рамките на същия работния ден.

Тегленето на бързи кредити крие и някои рискове. Преди да решите от коя фирма ще вземете спешни пари на заем, сравнявайте внимателно всички условия, лихви и такси. Нашата статия съвети за теглене на бързи кредити може да Ви е от полза.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.