Минизаем мнения

Мнения за компания за бързи кредити Минизаем

Тук са най-ефективните фирми за микрокредити на едно място. Подайте вашето искане за кредит онлайн и ще получите предимство при одобрението на заявленията. Служител на  Подайте искане и очаквайте обаждане за разрешаване на кредита и получаване на парите:

Към момента Минизаем е компания, която е известна с това, че отпуска бързи заеми с неголям размер при оптимално улеснени условия. Този пост ще се опита да разгледа най-разпространените за Минизаем мнения, които се ширят в Интернет.

Едни от най-често търсените у нас такива бързи заеми са микрокредитите известни още като кредит до заплата. Кредитната компания отпуска бързи заеми на стойност между 50 и 399 лева, а погасителният период е от 10 до 30 дни. Заемите се отпускат само с лична карта на български граждани на възраст между 18 и 70 години, само срещу лична карта, а всеки първи заем е безплатен, тоест с 0% лихва.

Онлайн кредитите са легитимни кредитни продукти, които се предлагат от сертифицирани финансови организации. Заемите до заплата просто са с по-малък размер, около 400 лева и трябва да бъдат върнати за по-бърз срок, например за месец. Те имат своя юридическа рамка, която отговаря на Закона за предлагането на финансови услуги от разстояние. Фирмите, които ги отпускат са включени в регистъра на БНБ. Статута на споразуменията за тези микрокредити е не по-малък от този на едно споразумение на хартиен носител.

Ето и едни от мненията за компании  за бързи кредити като Минизаем:

  1. Бързите кредити дават възможност за злоупотреби с ЕГН-та и имена. Кредитните дружества още в начален стадий разпознават фалшивите кредитоискатели, които са откраднали чужди имена и ЕГН-та на нищо неподозиращи хора, за да изтеглят пари на тяхна сметка, като се търсят и други лични данни, които да не могат да бъдат набавени от друго място.
  2. Няма яснота какви са таксите и колко точно се дължи. Реално, активните на пазара кредитни доставчици, които знаят, че добрия имидж и доверието на хората са най-важния фактор, от който зависи дали те ще останат за повече време на финансовия пазар, знаят, че яснотата и добрата информираност на гражданите е основна.
  3. Който веднъж е теглил бърз кредит, повече не би го сторил. Този вид финансови услуги реално помага, когато на човек му се налага да изтегли спешно неголям заем, който няма от къде иначе да получи, като вариант на заем от познат. При заемането на пари от приятел, обаче, съществува неудобство, риск от оказване и разваляне на отношенията.

Намерихме някои за Минизаем мнения, които се разпространяват в Мрежата.

https://vsichkizaemi.bg/mini-zaem-otzivi/

http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?t=20397

http://forum.gorna.net/viewtopic.php?t=129107

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=60381

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

2 thoughts on “Минизаем мнения

  1. Прекрасно е това, че във вашия сайт мога да открия и мнения на различни потребители като мен.

  2. Да прав сте наистина е много полезно.

Comments are closed.