Лихви по кредити

Интересувате ли се от ниски лихви по кредити?

В България на пазара на кредити се предлага широк спектър от продукти. Всички те се конкурират в това да подобряват своите условия и да предлагат все по-изгодни кредити с все по-ниски лихви и ГПР (Годишен процент на разходите) за гражданите.

Значителна част от финансовите организации, отпускащи заеми, разполагат с онлайн калкулатор, за да може потребителите лесно, удобно и бързо да изчислят кой кредит е най-изгоден за техния портфейл.

Прозрачните условия и детайлната информация, която кредитните организации предлагат, позволява на клиентите да сравняват различните видове заеми и да могат да прогнозират своите разходи предварително.

Политиката на компаниите, регистрирани в КЗП(Комисия за защита на потребителите) е ориентирана към създаване и поддържане на безупречна репутация в онлайн пространството.

Едни от общите условия, които обединяват фирмите за бързи онлайн кредити са:

1. Одобрението става в рамките на един час.

2. Отпускат се бързи кредити и потребителски кредити.

3. Не е необходим гарант.

У нас съществуват голям брой кредитни организации. Условията им варират в определени граници, за това е добре потребителите внимателно да обмислят на кой от доставчиците да се спрат. Избирайки най-подходящия за тях и техните доходи кредит, те могат да си икономисат много финансови средства.

Някои компании, които работят с изключително атрактивни продукти. Например, бързите онлайн кредити до заплата се отпускат за срок от един месец. Други популярни продукти са потребителските заеми, благодарение на по-дългия им период на погасяване.

Експертите съветват, когато човек тегли такъв заем да се информира детайлно за различните компании и техните условия и да избере продукта, който за него е най-евтин.

На практика не само лихвата е от значение, когато човек избира какъв кредит да изтегли, но и допълнителните разходи, които го съпътстват като комисионни и такси. Някои хора не знаят, че към размера на лихвата се добавят индивидуалните такси и комисионни и всички тези разходи съставят общо ГПР. Човек не бива да прави избора си на база своите чувства и емоции, а да си даде достатъчно време, за да направи най-доброто решение за своя портфейл.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.