Кредит за 10 / 15 мин

Търсите ли кредит за 10 / 15 мин

Интересувате ли се от бързи заеми?

Сред най-атрактивните предложения на онлайн кредитирането у нас се нареждат промоционалните кредити до заплата като първи заем с 0% лихва и специалните предложения за коректни клиенти.

Кредитите с 0% лихва до запата имат за цел фирмите да наберат повече потребители, като предложенията са наистина съблазнителни, ако теглите суми до 400 лв. Тогава наистина погасявате заема с точно 400 лева без никакво оскъпяване от допълнителни разходи под форма на такси и комисионни.

Други примамливи опции са преференциалните условия за лоялни потребители. Кредитните компании ги включват в своите регистри и постоянно ги глезят с бонуси, награди и поданъци. Те ги информират за всички промоции, намаления и отстъпки. Някои фирми процедират изключително тактично към тях, като им предлагат все по-изгодни условия за всеки нов заем и след няколко върнати навреме неголеми заема им предлагат по един безлихвен кредит.

Направихме за вас специален списък на легитимните кредитни компании, от които може да теглите бърз заем. Кандидатстващите по електронен път получават средстата с предимство. Одобрението е за минути, след което с вас се свързва кредитен консултант, за да договорите начина на усвояване. Средставата се получават до няколко часа.

Какви са алтернативите?

За хора с добрър кредитен статус, относително висока заплата, трудов договор и регулярни доходи, добра алтернатива са и банките, чиито лихви са по-изгодни. Банковите кредити са по-добрата опция, когато става въпрос за кредити в размер 5 000-10 000 лева и се плащат разсрочено за голям срок. 

За кредити с малък размер онлайн кредитирането е най-добрия и популярен вариант поради следните факти. Банките не отпускат малки суми (под 500 лева) като потребителски заем, а процедурите по кандидатстване, одобряване и отпускане на заемите е много тромава – трябва да се доказва официален доход по трудово възнаграждение и трудов договор от минимум 6 месеца. Освен това банките се нуждаят от поръчители, гаранти или обезпечение с имущество. Те разглеждат кредитното досие на всеки кандидат и не отпускат финансиране на хора с лошо ЦКР или кредитна задлъжнялост. 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.