Кредит за 1 месец

Нуждаете ли се от кредит за 1 месец?

Изобщо не е изненадващо, че все повече хора вместо да потърсят пари на заем от близки и колеги, предпочитат да потърсят услугите на фирмите, които отпускат кредити. Причините за тази нарастваща тенденция най-често са свързани с необходимостта да се погасят битовите сметки. Друга причина често се оказва невъзможността да се внесат дължимите вноски към банките, закупуване на нови уреди, посрещане на медицински нужди и т.н.

Причини за ползване на онлайн пари на заем

Два са факторите, които карат потребителите да се възползват от опцията за бързи онлайн кредити. Първият фактор е лихвата, която се начислява върху получената сума. Тя не е висока, така че парите могат да се върнат без това да създава притеснения на клиентите. Вторият фактор се отнася до времето, в което тези заеми се погасяват. Периодът обикновено не е голям и услугата не се оскъпява чувствително, когато вноските се внасят навреме. Всъщност мотивите и поводите за теглене на кредит могат да са най-разнообразни, те дори трудно могат да се прогнозират поради различнията на хората и домакинствата. При някои има забавяне на плащането на битовите сметки още от миналия месец, при други има сериозен ремонт, който трябва да се извърши в дома, при трети има проблем с автомобила, четвърти просто иска да заведе семейството си на така желаната почивка … За съжаление обаче, понякога нещата се натрупват на един път и нуждата от бързи пари, просто е станала належаща. Е, в този случай, идват на помощ възможността за ползване пари на заем онлай

Бързите кредити се обслужват редовно

В наши дни услугите, свързани с отпускане на бързи кредити са на много високо ниво. Вноските са относително ниски, клиентите развиват все-добра организираност и самодисциплина. Това сочат данните на ЦКР, които съобщават, че просрочията като цяло за страната намаляват. Системата на Регъстъра, създадена от БНБ действа мотивиращо на потребителите да внасят вноските си навреме. 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.