Кредит за 1 ден

Интересувате ли се от кредит за 1 ден?

Кредитите се отпускат в диапазона от 10-15 минути до няколко часа, но винаги се получават максимум до 24 часа. Колко точно ще трябва да чакате зависи от работното време на фирмата, в която кандидатствате онлайн и дали тя има денонощно служители, които да отговарят на запитванията за кредити. В рамките на няколко минути се получат средствата, които са по банков път и то в случаите, при които имате банкова сметка в банката, с която работи и кредитната компания, съгласила се да ви финансира с микрокредит.

Онлайн кредитите, които се получават в рамките на същия ден, са много по-удобен начин за получаване на средства, в сравнение с всички останали видове. Същевременно, можете да се насладите на редица ползи, които не бихте могли да имате при сключването на традиционен заем. Няма нужда да ходите до най-близкия офис, а можете да получите заем само чрез попълване на онлайн заявление у дома и ако не разполагате с компютър, можете да направите това дори на таблет или смартфон, свързани с Интернет.

Няма нужда да се притеснявате, защото личните ви данни са защитени. Всяка фирма е длъжна да осигури 100% поверителност на информацията, която и давате за себе си.

Прозрачността е също един от ключовите моменти, защото няма да бъдете изненадани от скритите такси и комисионни или други плащания, които не са били споменати преди да кандидатствате за кредит.

Така че, броят на предимствата при бързите кредити за един ден, е значително по-висок от тези при всеки друг вид традиционен кредит.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.