Кредит за силиконов бюст

Интересувате ли се от кредит за силиконов бюст?

Темата кредит за силиконов бюст е широко коментирана в публичното пространство у нас. Експертите съветват решението да се обмисли много добре и тогава да се пристъпи към операция.

Имплантирането на силикон в бюста не е обикновена рутинна процедура и се свързва с риск да се наложи да се повтори. Така, че не бива да се избързва да се прави операция, която ще нанесе големи поражения върху вашия жизнен стандартн и ще отвори голяма дупка в бюджета ви. Едната опция е да изтеглите кредит за лечение или т. нар. кредит за операция от бързо развиващите се кредитни компании у нас, които отпускат своевременно такава помощ. Друг вариант е да изтеглите потребителски заем от банка, стига да имате добра кредитна история и достатъчно доходи, някоя от банките да ви одобри. В този случаи лихвите по всяка вероятност ще бъдат по-изгодни за вас. Целта е да предвидите възможността да се наложи втора, коригираща операция. Така, че имайте едно на ум и се подгответе за сумата за силиконовата операция поне в двоен размер.

Причината се крие в това, че понякога хирурзите обещават да направят втората операция за тяхна сметка, а ако клиента не е доволен, те заявяват, че за тях операцията е успешна.

Реалността е такава, че голяма част от жените след като се оперират веднъж си правят по две-три операции след това. Имплантрането на силиконов бюст е скъпа козметична процедура и изисква време за възстановяване, през което потребителката може да се наложи да прекрати работа за известно време. През това време, тя няма да има доходи и това също трябва да се вземе предвид.

Когато се избира хирург, то той следва да се избере на база резултатите, които е показал в сайта, а не защото работи с разсрочено плащане или предлага ниски цени.

В България има наистина добри доктори, които поставят импланите естетически издържано и отговаряйки точно на изискванията на клиентките. В най-добрия случай такива гърди издържат до 20 години. 

Допълнителна опция е операцията в чужбина. Така може да се спестят пари, а и качеството си струва.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.