Кредит до заплата без лице за контакт

Защо трябва да търсите заем, без да посочвате лица за контакт? Как да вземете кредит до заплата без лице за контакт?

Някои кредитни компании изискват от потребителите лице за контакт. По принцип това са кредитори, които отпускат заеми във физически офис, а не такива, които работят предимно онлайн. В случай, че посочите лице за контакт, заемодателят ще му се обади в случай на неплащане от ваша страна.На нашия уебсайт можете да намерите бързи онлайн кредити без лица за контакт – това са всички организации, които издават пари на кредит, запазвайки конфиденциалност.

Ако искате бърз заем само с лична карта, най-добрите предложения ще намерите точно на нашия уебсайт.

Какво правят кредиторите с лицата за контакт, когато дългът е просрочен?

Когато кредитополучателят има просрочие, най-много страдат лицата за контакт, защото те трябва да изслушват много обвинения, заплахи, да приемат безкрайни обаждания, само защото някой е решил да остави номера им при попълване на заявление за заем. В такава ситуация това е най-уязвимата страна.

Често лицата за контакт стават основната цел на кредиторите в опитите им да „достигнат“ до кредитополучателя. Обикновено длъжникът след няколко седмици денонощно набиране променя телефонния номер и събирачите вече не могат да го намерят. Тогава „работата“ по връщане на просрочени задължения продължава с лицата за контакт.

Отначало те просто се извикват и се иска да предадат определена информация на длъжника, след това се извикват по-често и по-упорито. Тогава бизнес тонът се променя по неприятен начин.

Лицата за контакт могат да бъдат заплашени със съд и дори подмамени от факта, че уж те са поръчители на заема и сега трябва да върнат парите заради своя  приятел. Ясно е, че всичко това е плод на въображението на кредиторите, но някои лица за контакт се доверяват и дори изплащат дълга на роднина, приятел, колега и т.н.

Едно нещо ще помогне да се справите в тази ситуация – запис на разговори с кредитора и представянето му до прокуратурата. По този начин те ще премахнат номера на лицето за контакт от базата данни и ще ви оставят на мира.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.