Кредит без проверки за 1 час

Кредит без проверки за 1 час – възможно ли е?

Кредит само с лична карта – пари без бюрокрация

Ако имате нужда от заем бързо, попълването на заявлението обикновено не отнема много време и енергия. В повечето финансови институции наборът от необходими документи е намален до минимум. В някои извършването на одобрение и изпращането на онлайн решения става без справки в други институции, като например КР. Иновациите, стартирани от гъвкавите и бързо развиващи се кредитни компании по отношение на предоставянето на кредитни продукти, опростиха процедурите и бюрокрацията дотолкова, че можем да говорим за кредит само с лична карта, достъпен бързо и лесно, без дискриминация относно дохода, възрастта и трудовата заетост за всеки кандидат.

Удобно и безопасно, пред вашия персонален компютър или мобилен телефон, можете веднага да кандидатствате за желания заем. Нашата сигурна и надеждна онлайн платформа kreditite.com ви предлага, с няколко прости стъпки, достъп до най-лесните и изгодни заеми. Попълнете онлайн формуляра, след което ще получите отговора по имейл. Сканирайте договора и ще получите парите по сметката си. При нас няма нужда от ненужни пътувания, за да получите сертификати или печати от различни институции. Няма нужда от файлове с документи и писмени заявления. Бюрокрацията се елиминира в полза на оптимално опростените, но ефективни процедури.

Как да се възползвате от онлайн заем без справка само с лична карта?

В нашата платформа документите не са пречка за бързо одобрение. Можете да кандидатствате по всяко време за онлайн бърз заем, само с лична карта, без да доказвате, че работите на договор и без удостоверение за заплата, следвайки няколко лесни стъпки!

Първата стъпка, ако искате заем само онлайн от нашите специално подбрани, надеждни партньори, е да попълните заявлението за кредит. Процедурата отнема само няколко минути и се препоръчва преди тази първа стъпка да използвате кредитния калкулатор на уебсайта, за да разберете какъв е прогнозният лихвен процент, в зависимост от исканата сума и периода на кредита.

Заявлението за кредит се изпраща онлайн, заедно с копие от документа за самоличност. Това е единственият изискан документ, след което представителите на избраната от вас фирма, ще направят другите необходими проверки. Ако заявката бъде приета, ще получите договора за кредит по имейл или по телефона. Подписан и сканиран, можете да го изпратите обратно по имейл, за да имате парите в сметката си за 24 часа. Другият вариант е да се свържете по телефона с кредитора, за да потвърдите заявката си. Заем  онлайн от нашата дигитална платформа бързо решава всеки финансов проблем, с който се сблъсквате!

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.