Кредит без залог

Нуждаете ли се от кредит без залог?

Заем без залог е сигурен финансов продукт, при условие че кандидатстваме от доказан кредитор и се отнасяме с необходимата сериозност към неговото погасяване.

Кредит без залог – безопасно ли е?

Как да проверим дали да имаме доверие на кредитна компания, в която възнамеряваме да кандидатстваме за кредит без залог? На първо място, тя трябва да бъде институция, законно действаща в България и регистрирана в ЦКР, създаден от БНБ. Второ, дали това е достоверно, може да се уверим от мненията на хора, които вече са се възползвали от услугите на дадена кредитна компания. Трето, за да се уверим, че небанковата институция действа законно и в съответствие с принципите на отговорното кредитиране, е добре да проверим дали тя е включена в онлайн платформите за сравнение на бързи онлайн кредити. Те със сигурност следят за дейността на фирмите с добра репутация и включват в своите таблични и графични изображения само най-добрите и доказали се кредитни компании.

Заеми без залог – същност

Кредитите без обезпечение са достъпни изцяло чрез Интернет, което означава, че можем да кандидатстваме за тях, без да напускаме дома си. Когато получаваме финансова услуга без залог, ще получим средства на банковата сметка или (в зависимост от избраната от нас опция) ще можем да теглим средствата от касите на Изи Пей или да ги получим в брой от физическите офиси на кредитора.

Кредитните институции, било то банкови или небанкови, преди да ни предоставят заем без залог, обикновено искат да удостоверат нашата идентичност, така че се нуждаят от нашето ЕГН, име и телефонен номер.

Четете внимателно?

Независимо дали кандидатстваме за кредит без залог или друг финансов продукт, нека не забравяме внимателно да се информираме предварително за всички видове задължения, т.е. да ди отговорим на въпроса дали ще можем да ги върнем обратно навреме.

Ние, също така, е добре да прочетем внимателно всички общи правила, условия, клаузи на договора и прикачени файлове, защото именно в тези документи се съдържа всичко, което трябва да знаем за паричния заем без залог, който взимаме.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.