Кредитна карта с лошо цкр

Кредитна карта с лоша кредитна история – как да вземем кредитна карта с лошо цкр

Значитлен брой от хората  с лоша кредитна история се питат от къде мога да взема кредитна карта. Всъщност съществуват такива оферти на големите банки за проблемни клиенти. Подробна информация за условията на кредитния лимит на всяка карта може да намерите на уебсайтовете на такива банки. Те имат ниски изисквания към картодържателя, осъществяват помощ за коригиране на вашата кредитна история и не се изисква голям пакет документи.

Получаването на кредитна карта понякога е по-лесно от лбърз или потребителски заем. Банките понякога предлагат кредитни карти дори на тези клиенти, които имат проблеми с кредитната история. С помощта на такава оферта ще получите малка сума пари за безкасово използване, която можете да използвате отново след погасяване – по този начин ще подобрите кредитната си история.

Можете да кандидатствате за кредитна карта онлайн или в най-близкия банков клон. Големите банки предлагат изгодни предложения за кредитни карти, които са достъпни за хора с проблеми в кредитната история. Когато избирате, вземете предвид размера на лимита, гратисния период, лихвения процент и допълнителните условия.

Ползи

  • С правилното използване на вашата кредитна карта можете да подобрите кредитната си история и да получите по-добри условия в бъдеще.
  • Обикновено не се изисква голям пакет документи, за да кандидатствате за кредитна карта.
  • Понякога кандидатстването за кредитна карта е единственият начин проблемният кредитополучател да получи необходимата му сума пари на заем.

 

Недостатъци

  • Не са много банките, които предлагат кредитни карти на хора с кредитни проблеми.
  • Тези кредитни карти може да имат по-високи лихвени проценти поради високия риск за заемодателите, които заемат на ненадеждни кредитополучатели.
  • Банката може да откаже да ви издаде кредитна карта, без да обяснява причините.
  • Кредитните карти за тази категория клиенти понякога имат нисък статус.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.