Кредити по телефона

Кредити по телефона – как мога да кандидатствам

Определено в живота ви е имало моменти, когато сте казвали „ Искам кредит по телефона “, защото такъв заем е много лесен за договаряне. Когато обаче видяхте какви са лихвите, започнахте да разглеждате по-отблизо ситуацията. За да разберете по-добре защо лихвените проценти са толкова високи в случай на такива заеми, трябва да разберете, че трябва да се вземат предвид два важни фактора: заемната сума и срокът на погасяване.

Лихвите на кредитите по телефона са средно високи и зависят от сумата и погасителния период. Същото може да се каже и за годишната административна такса, която в някои случаи включва и анализ на файлове, комисионни за отпускане на кредити и администриране на заеми. Следователно, когато се нуждаете от такъв кредит, трябва да изберете от офертите, които са достъпни в лилавия бутон на нашия сайт, защото сме събрали само най-добрите кредитори, отпускащи заеми по телефона в България.

След одобрение кредиторът ви информира чрез свой служител по телефона, че сте одобрени за заем. След това отново по телефона се сключва договора за заем. Веднага след като приеме условията на договора, кредиторът прехвърля одобрените средства по вашата банкова сметка или извършва плащането в брой във физически офис на фирмата, на каса на Изи Пей или директно на вашия акаунт. Следователно, когато отговаряте на всички условия за кредит, получаването на заем по телефона е много лесно.

В какви ситуации са полезни мобилните заеми?

Винаги, когато се нуждаете от малки суми пари и сте на път да получите заплатата си, изборът на такъв заем се препоръчва. Стига да разберете, че такъв заем е предназначен за покриване на спешни нужди, ще можете да се възползвате от предимствата, предлагани от телефонните заеми. В допълнение, ние ви предоставяме достъп до най-достъпните оферти за телефонно кредитиране, така че можете да използвате този вид кредит до максимално ниво на обезщетения, винаги когато имате нужда от пари на заем!

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.