Кредити от частни лица

Експресни кредити от частни лица

Вижте всички легитимни кредитни компании, от които експертите съветват да се теглят кредити. Подалите директно заявления се възползват от приоритетно разглеждане на документите. От тук потребителите могат да кандидатстват за кредитиране от частни лица.  Подайте искане и ще получите обаждане за одобрение на заявката ви и усвояване на необходимата сума:

В последните години в публичното пространство често се дискутира темата дали е добре да се теглят зами от частни лица. Тази публикация ще се опита да даде отговор на този въпрос.

Несигурните икономически времена, в които живеем, както и голямата безработица карат някои хора да прибягват до отчаяни и недобри решения в спешни критични ситуации.

При спешна потребност от парични средства има няколко варианта. Най-добре е да се вземе заем от приятел, близък или роднина, но ако това се окаже невъзможно има още няколко варианта. У нас банките и кредитните компании са за предпочитане в критични случаи, но пари на заем на практика се предлагат и от частни лица и лихвари.

Лихварите са съществували откакто свят светува и това не е тайна за никого. значението на думата „лихвар“ е човек, който отпуска парични заеми срещу високи лихви. Лихварът е човек, който си изкарва прехраната чрез разликата между отпуснатата и върнатата сума. Историята познава легендарните шефове на мафията Джон Готи и Ал Капоне, които също са давали заеми с висока лихва.

Тегленето на суми от лихвар или заложна къща носи евентуален риск с големи проблеми.

Казаното дотук може да се онагледи със следния пример. Когато нечий близък е тежко болен и трябват спешно да се вземат назаем 1 000 лева, взимайки ги от частно лице или лихвар се връщат 2 000 лева. Лихвите могат да са и други, условията при всеки казус също са различни.

Много често в пресата и сайтовете с обяви, може да се попадне на приканващи оферти, които изглеждат примамливо, тъй като обещават лесни пари по всяко време. Стълбовете по улиците навън изобилстват от предложения за лесно и бързо разрешаване на финансовите трудности. Размерът, който те отпускат е различен и варира обикновено от 3 000 до 30 000 лева и всеки може да получи от частните лица или лихварите сума без да доказва, че работи на постоянен трудов договор и дори без документ за самоличност.

Добре е гражданите да знаят, че ако направят избор и влязат в контакт с такова лица най-вероятно да се озоват в някое опушено кафе или бар. Те трябва да бъдат особено внимателно, относно следните неща:

Изискванията по заема могат да будят съмнение, тъй като такива лица са много обиграни и изпечени в своята професия. Те не са сертифицирани,  нямат фирма и не подлежат на законовата рамка, защото тяхната дейност е нелегитимна.

Погасителният период на заема може да се променя постоянно в посока на понижаване. По този начин при изтеглени 10 000 лева човекът, който е в нужда, може да загуби имуществото си, което струва 80 000, например. Същевременно човек не може да защити личните си данни.

Ето защо, когато се тегли заем, той трябва да бъде от лицензирана финансова институция, която присъства в регистъра на БНБ. Когато се тегли заем това дали набелязаната фирма присъства в него лесно може да се провери в Интернет.

Разковничето на успеха на частните лица, отпускащи заеми и лихварите е в това, че те използват като средство за лесно и бързо забогатяване тежката орис на техните съграждани.

Кредити от частни лица

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.