Кредити за трейдъри

Заеми и кредити за трейдъри

В наши дни форекс търговците намират огромно разнообразие от опции за финансиране на сметки, предлагани от валутните брокери. Опциите за депозит, предложени от брокера, зависят от личните предпочитания на клиентите, местоположението и т.н., като най-популярните са депозитите на кредитни карти, банков превод или използването на алтернативни доставчици на платежни услуги. Тази статия ще разгледа т.нар. кредити за трейдъри и техните особености.

Опцията за кредитна карта е доста широко разпространена. С този метод на плащане валутните търговците финансират своите сметки, или директно чрез депозитната страница на уебсайта на техния брокер, или като депозират първо в своята сметка за PSP портфейл и след това прехвърлят средствата към посредничеството.

Струва си да се отбележи, че някои брокери приемат депозити с кредитни карти от своите клиенти, без да провеждат правилни проверки за съответствие с законовата уредба. Това засилва възможността техните клиенти да имат връзки с организираните престъпни дейности като трафик на наркотици, различни форми на пране на пари, както и финансиране на тероризма.

Друга наблюдавана тенденция включва промяна в начина, по който се приемат транзакциите с кредитни карти – чрез алтернативни механизми за плащане.

Тъй като някои правителства се противопоставят на ограниченията по отношение на начина, по който хората могат да използват парите си под формата на закони, които забраняват или придават голяма сложност за обикновения човек да извършва трансграничен банков превод, хората гледат на PSP като алтернативен и все още легален начин за финансиране на Търговска сметка, използваща кредитна карта или друг метод с посредничество в чужбина, с което искат да правят бизнес.

Може да сe помисли върху причините защо търговците на Форекс избират да финансират своите сметки чрез кредитна карта:

Първо, удобство и бързина на депозитите и тегленията – търговците трябва просто да влязат в своите Forex сметки и да въведат данните на своите кредитни карти. Обработката на депозита обикновено се извършва в същия работен ден.

На второ място, недостатъчното парични средства в брой – когато някои търговци нямат определена сума, която възнамеряват да депозират в брой, може да предпочетат да заемат пари от банката.

Кредити за трейдъри

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.