Кредити за общински служители

Интересувате ли се от кредити за общински служители?

При положение, че сте общински служител и търсите бърз заем или стандартен потребителски кредит, вие ще можете да се възползвате от специалното отношение на банките и кредитните компании. Стабилният доход от месечната заплата, който получавате, обаче не винаги достига, за да реализирате идеите си за ремонт удома, за покупка на нови уреди, за организиране на семейно събитие и други такива. Затова е твърде вероятно в някакъв момент от живота, да ви се наложи да търсите изгоден заем за общински служители.

Съвременният кредит става все по-гъвкав и предоставя голямо разнообразие от кредитни продукти с най-различни възможни суми, условия за кандидатстване и срокове на погасяване и пр. Разбира се, не е задължително да търсите специален кредит за общински служители, но можете да се възползвате от предимството на редовния си доход, да получите по-добри условия, по-бързо разрешаване и да изберете от различните варианти за получаване на финансиране. Това може да е потребителски банков кредит, кредит за покупка на жилище, бърз кредит на вноски, бърз заем до заплата, бърз ипотечен кредит и др.

Кредити с преференции за общински служители

Статутът на общинските служители и сигурната заплата Ви дава възможност да планирате по-добре Вашето финансово бъдеще. Когато се наложи да изтеглите даден кредит, можете да разгледате всички налични предложения на пазара и да се възползвате от различните възможности и преференциалните лихвени условия.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.