Краткосрочен кредит

Интересувате ли се от краткосрочен кредит?

Небанковите заеми са в категорията краткосрочни лични заеми, така че можете да използвате парите за всякакви цели. Средствата се адаптират към нуждите на клиента, когато той се нуждае от спешна финансова помощ. Няма да се налага да плащате лихва за по-дълъг период, отколкото всъщност се нуждаете. По своята приспособимост тези продукти са инструмент, който отговаря на днешните предизвикателства и скоростта, с която светът, в който живеем, се променя. Голямото предимство на тези заеми от небанковите дружества е лесната процедура, с която не могат да се похвалят банките. Всичко започва от оптимално улеснените условия и малкия брой необходими документи, които изискват кредитни компании.

Ако изберете краткосрочен заем от фирма за бързи кредити, сте се отървали от всичко това, което ви очаква, ако кандидатствате за заем от банка. Има и други предимства, които накратко ще споменем. Тъй като не е нужно да ходите повече до банката, спестявате много време. Редене по опашки, събиране на документи, попълване на въпросници и дискусии с банкви служители са само малка част от тромавите процедури, които понякога ви костват седмици. При небанковите дружества трябва само да отговаряте на минималните изисквания и да изпращате копия на най-много два документа. Това е всичко и парите ще влязат в сметката ви след няколко часа. За онлайн кредити дори не подписвате никакви документи на хартия.

Друга добра новина е, че небанковите институции не проверяват в ЦКР и не е проблем, ако се окажете в списъка с недобросъвестните лица там. За тях амо сегашната ситуация има значение, защото тези компании знаят, че много българи са станали нелоялни клиенти по причини, които не са могли да контролират. Те вярват, че всеки добросъвестен гражданин, има право на втори шанс за заем.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.