Коя банка отпуска най лесно кредити

Коя банка отпуска най лесно кредити?

Преди да отидете в банката, за да видите дали ще ви дадат заем, разберете дали все още сте в ЦКР и попитайте институцията за всичко, което казва за вас.

Също така, ако сте женени, съпругът ви или съпругата ви може да са в ЦКР, заради по-стари дългове.

Това може да повлияе на способността ви да вземете заем сега. Ето защо, на първо място, можете да поискате анализ от ЦКР по всяко време с информацията, която ви интересува.

Има ситуации, при които банките вече не отпускат заеми на тези, които са записани в Регистъра, защото са взели много заеми от кредитни компании с течение на времето. Някои от тях или не са могли да платят или са успяли да ги върнат частично, със закъснения.

Ако сте отишли в банка и сте получили отказ, никога не трябва да си мислите, че никога няма да получите друг заем. Опитайте други банки с по-малки клонове, където условията може да не са толкова строги.

Когато сте сменили работодателя си или сте намерили много по-добра работа, с по-висока заплата, в добре позната компания, дори ако сте били в ЦКР, трябва да знаете, че банките биха могли да ви дадат допълнителен шанс.

Ако сте преминали този праг, т.е. ако банката ви е предложила финансиране дори ако сте имали просрочия в миналото, не се притеснявайте. Документите, които се изискват за кредит, са същите като за клиент с добра кредитна история.

Сега всеки знае, че банките изискват само лична карта. И парите, след одобрение, се получават от първото посещение в клона.

Така че от бюрократична гледна точка документите са намалени. Процесът, чрез който се получава кредитът, обаче изглежда, че следва същите правила.

За няколко стотин лева можете да се сблъскате с трудности, когато кандидатствате за нов заем.

Затова е добре да знаем дали има банки, които да заемат дори на хора с влошена кредитна история.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.