Компания мнение

Кредитна компания мнение

Тази публикация ще се постарае да опише за всяка една за бързи кредити компания мнение и коментари, които се ширят в Мрежата. Най-важното нещо, което трябва да направят гражданите, преди да изтеглят заем е да проучат кредитния доставчик, от който възнамеряват да изтеглят пари. Това означава, че гражданите е добре да проверят дали фирмата, която ще им отпусне парите е надеждна и с добра репутация. Тъй като kreditite.com е сайт за полезни съвети, ние отстояваме неутралната си позиция, но можем да представяме мнения, които са споделени в Интернет от клиенти на кредитни компании.

Джет Кредит е фирма, която е известна с фиксирания си лихвен процент, акуратност, надеждност. В Мрежата липсват коментари компанията да си е служила някога с подмолни тактики и манипулативни методи. Нейните клиенти не са забелязвали да им са удържани такси и комисионни, които да не са били обявени в първоначалната оферта.

А ето и някои любопитни факти за компанията в Интернет:

Всеки кредитен доставчик предлага заеми с различна лихва, но разликата в лихвените проценти при отделните банки не е чувствителна. Небанковите институции като Джет Кредит, Ти Би Ай кредит, Изи Кредит и други такива кредитни компании облагат предлаганите от тях финансови продукти с по-висока лихва. Трябва да отбележим, че това се отнася за финансовите заеми, а не за стоковите, където е доста по-малка. Така например за заем от 1 000 лева от така наречените бързи заеми при погасителен период от 12 месечните вноски ще се изчисляват на 63.525 лева. Сумата ще се оскъпи и размерът, който ще върне клиента ще бъде 1524.58 лева. Разликата в усвоената сума и тази, която се дължи не е никак малка. Високият лихвен процент произхожда от големия риск за връщане на сумите, тъй като те обикновено се отпускат за около 1-2 дни, след подаване на молба, без документи и без външна гаранция като попечител или обезпечение.

Кредитите са разделени на различни видове като такива до заплата, без поръчител, без обезщетение, без такса за предсрочно погасяване, без такса за обработка на документи. Това идва да покаже, че техните условия са почти еднакви. Може да се предполага, че тези, които в интервал от време имат по-гъвкава политика и по-ефективна диверсификация, събират по-голям капитал и могат да си позволят да предложат по-изгодни условия за клиентите, за да развият още повече своята дейност. Такива могат да бъдат промоционални условия, бонуси, отстъпки и много други.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.