Коли на изплащане

Интересувате ли се от коли на изплащане?

1. Изисквания за автомобилен заем. Има няколко неща, които потребителят следва да вземе предвид, когато кандидатства за заем за кола. Основните изисквания за тези заеми са представени в този пост, заедно с някои полезни съвети.

На пазара има много финансови конкуренти, които предоставят заеми, така че  получаването на заем за кола не е много трудно. Въпреки това, ако човек иска да получи автоматично заем при разумна лихва, тогава е добре да има добър кредитен рейтинг.

2. Предпоставки за кредит за автомобил. Документите, които банката или финансова институция може да поиска, са:
– Доказателство за доходи
– Доказателство за постоянно и временно жилище
– Фотокопия на документи за данъчна декларация
– Банково извлечение от последните три месеца
Не бива да се забравя, че банката със сигурност ще провери кредитната история и че тези документи могат да варират при отделните заемодатели.

Ако човек има недобро кредитно минало, получаването на кредит за кола при нисък лихвен процент ще бъде трудно. Финансовата институция може да изисква вече споменатия набор от документи, но може да се наложи да потребителя да плати по-голямо авансово плащане и да му се начисли по-висок лихвен процент. Ако човек има недобра кредитна история в националния кредитен регистър, според нашето законодателство, тези данни се пазят пет години.

Преди да човек да сключи сделка с банка или компания по бързи кредити, е добре да провери и други схеми с подобен тип условия и лихви.

3. Рефинансиране при заем за автомобил. Ипотечното рефинансиране има много предимства. Но какво е рефинансирането на автомобил? Това може да се случи, когато човек е получил първия заем за автомобил от кредитния доставчик при неблагоприятен лихвен процент. Автомобилното рефинансиране, обаче, не е толкова популярно, колкото ипотечното рефинансиране, тъй като автомобилите имат амортизируем живот от 7 години, а шансовете за рефинансиране на кредита при благоприятен лихвен процент са много малко вероятни.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.