Калкулатор лихви по кредити

Калкулатор за лихви по кредити

Така нареченият калкулатор лихви по ипотечни кредити помага на гражданите да вземат най-доброто решение относно техния кредит.

Основното предимство на този ипотечен кредитен калкулатор е, че той съставлява всички възможни разходи като такси и комисионни, които може да се включат в крайната цена.

За да си представи човек как работи този калкулатор лихви кредити може да вземе пример с изчисляването на ГПР. Кредитната услуга може да се отнася до ипотечен, потребителски или друг вид заем. Може да се проследи как се изменят персонално и спрямо всеки отделен потребител параметрите, статута и крайната цена. Това сочи, че не за всеки клиент нещата са еднакви.

Калкулатор за изчисляване на лихви по кредити е стандартизиран електронен формуляр, който се попълва, за да се сметне каква ще е крайната цена на определен кредитен продукт на определена финансова организация.

Обикновено калкулаторът сумира по определена формула за изчисляване на лихва сумата, за която се кандидатства, периода и вида на погасителния план.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.