Ипотечен кредит за сглобяема къща

Търсите ли ипотечен кредит за сглобяема къща?

Финансиране на сглобяеми къщи

Модерните методи за строителство стават все по-ергономични и се ориентират все повече към иновациите. В този аспект, в наши дни хората, желаещи да си построят нов дом, хижа или вила могат да се обърнат към банките за финансова помощ. Такъв вид финансиране заемодателите формулират като ипотечен кредит за сглобяема къща.

В наши дни всеки човек може да кандидатства за  целеви ипотечни кредити за сглобяема къща. Основният приоритет в този аспект е, че може да се ипотекира недвижима собственост, която да покрива условията на банките, които обаче изрично упоменават в своите оферти, че отпускат подобен кредит. Този вид не е толкова популярен в контекста на по-масово използваните ипотечни заеми, за това преди да се премине към изготвянето на финансов план, е добре първо да се направи консултация със специалист.

Сглобяемите къщи се строят основно като  вид сухо строителство. Те са с по-кратък период на изграждане и техните технологични специфики спестяват доста време. Ипотечният целеви заем за сглобяема къща може да бъде одобрен, ако размерът, нужен за изпълнението на архитектурния план, след създадения проект, бъде платен пряко на фирмата, която ще строи конкретната сглобяема къща.

От потребителите зависи дали изискванията, при които банките дават положително становище за такъв целеви кредит, са изгодни и дали техния план да получат сглобяема къща, ще се осъществи.

Ипотечен кредит за сглобяема къща

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.