Изгодни кредитни карти

Какво е изгодна кредитна карта?

Създадена като финансов инструмент, който позволява на притежателя да се наслаждава на сума пари (ограничена до определена сума – кредитен лимит), кредитната карта е начин за пазаруване, когато нямате обичайните финансови ресурси (заплата ). 

Издаващата институция (банката) ви предлага такъв платежен инструмент въз основа на класификацията на бенефициента при условията на допустимост. Обикновено бенефициентът трябва да заплати редица комисионни (за годишна администрация, за издаване на картата, за теглене на пари и т.н.). Въпреки тези аспекти, кредитните карти са платежни инструменти, които дават възможност на бенефициента да разполага с пари в онези моменти, когато финансовото му състояние не е такова, каквото му се иска.

Най-добрата кредитна карта 

Предложението за кредитни карти на банките в България е разнообразно и привлекателно за заинтересованите потребители. Много от тези продукти предлагат предимства като 0% лихва при закупуване на продукти онлайн или в проценти от търговци. Също така понякога се предлага възможност да бъдат използван в други държави, когато бенефициентът е във ваканция, без да се налага да плаща комисионна при покупки. За да се насладите наистина на всички предимства, предлагани от такъв платежен инструмент, анализирайте предложенията на банковите организации, издаващи кредитни карти. От форумите и социалните мрежи може да разберете препоръки, коментари и анализи за най-добрите институции. От доволните и недоволните клиенти може да разберете коя е най-добрата кредитна карта в България.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.