Избор на банка за ипотечен кредит

От коя банка да изтегля ипотечен кредит

При осъществяването на избор на банка за ипотечен кредит е важно да се вземат под внимание няколко неща. Тази публикация ще се опита да ви даде някои насоки във вашия избор на банка за ипотечен кредит. Един от най-лесните начини да разберете кой кредитор на ипотека ще ви бъде от полза е да направите таблица, в която да изброите всички лихвени проценти и да направите сравнение.

Важно е да добавяте и колони, които дават подробности за таксите на заемодателя, ГПР за заема, данъците и застрахователните разходи. Следващата стъпка е да сравните цените.Това ще ви даде добра представа заемодателят, който ще бъде рентабилен за вас. Не забравяйте, че ниските лихвени проценти не са единственият параметър, който определя кой е най-добрият заемодател. Трябва също така да проверите дали няма да има някакви скрити такси или разходи, които ще увеличат цената на кредита.

KANDIDATSTWANE 2

Следващият важен аспект в този контекст е обслужването на клиентите. По време на процеса на теглене на кредит и дори след него ще се нуждаете от помощ – от етапа на кандидатстване до изплащането му за решаване на всякакви запитвания, свързани с него. Вашият кредитен съветник не бива да се представя като твърде зает и да ви кара да се обръщате към отдела за работа с клиенти, а трябва да бъде винаги отзивчив и да ви подкрепя в комуникацията с вашия заемодател. Проверете уебсайта на заемодателя, ако той е получил награди за обслужване на клиентите. Не забравяйте, че вашите взаимоотношения с кредитора ще продължат в продължение на години, така че трябва да намерите компания, която предлага бърза, точна, изчерпателна, полезна и информирана услуга за своите клиенти.

Избор на банка за ипотечен кредит

kredit-byrz-300x63