За колко време пристига банков превод

Начини за получаване на пари от бърз онлайн кредит

Най-често срещаният начин за получаване на средства от заем е директно на банковата сметка. Тоест клиентът заедно с данните от личната карта и други данни въвежда и  номера на банковата си сметка, а след одобрение на заявлението, парите отиват веднага в картата и няма разлика от коя банка е издадена картата.

Вторият популярен начин е да получите парите си в офис на избраната от вас  организация за финансиране в определен град. Кредитополучателят прави всичко по интернет, получава одобрение и след това консултантът или автоматичната система му казват на кой адрес в града му можете да вземете пари в брой.

Третият начин е да ги изтеглите от офисите на Изи Пей в страната.

Каква е процедурата за получаване на бърз заем?

След като заявлението бъде попълнено онлайн, ще получите SMS с кода за потвърждение, който трябва да бъде въведен на страницата, след регистрация. Трябва да сте сигурни, че сте въвели данните правилно, да сте прочели и приели условията, общите и специалните условия, но също така и политиката за поверителност на финансовата институция. Ако заявлението бъде одобрено, заемът се превежда по банковата сметка, посочена в попълненото заявление онлайн.

Начини за погасяване на бързия кредит

Принципът на погасяване на кредита често зависи от избрания метод за получаване на пари. Ако човек е избрал заем за 5 минути, който да получи директно на банковата си сметка, тогава най-вероятно ще му бъде най-удобно да плати дълга си по този начин. Но този метод не е единственият възможен! Можете да използвате банков превод, погасяване в специални терминали, взаимодействие с кредитора чрез клон на компанията във вашия или най-близкия град и т.н. Добре е да се знае, че всеки човек е необходимо да изпълнява финансовите си задължения своевременно и в пълен размер. За неизплатен заем се начисляват неустойки, а неизпълнителните платци могат да навредят на кредитната си история.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.