Заем срещу запис на заповед

Интересувате ли се от заем обезпечен със запис на заповед?

Кредитите, обезпечени със запис на заповед са специален вид заеми, при които единствената гаранция за банката е писмения документ, в който кредитоискателя обещава, че ще върне средствата в договорения срок и при условията, посочени в договора. Запис на заповед е документ, който е изключително значим, тъй като играе роля на обезпечение за заемодателите, че средствата ще бъдат погасени и урежда ясно всички отношения между двете страни.

Избрахме за вас специален списък от легитимни фирми за бързи кредити, на които може да се доверите. Те предлагат опция за онлайн кредитиране. Ако изпратите вашата заяква по електронеч път, получавате предимство при преглад на вашите документи. След като получите положително становище, кредитен консултант се свързва с вас, за да посочите по какъв начин искате да получите средствата.

В случай, че клиентът спре да плаща вноските си редовно, то банката ще сезира съда за това нарушение. 

Кредитът, обезпечен със запис на заповед има своите силни и слаби страни. Като негов плюс се отчита факта, че този кредит не е подходящ за хора, които не знаят как да го използват и за какво точно служи. Този тип задължения крият рискове и за двете страни – кредитора и кредитоискателя. Експертите съветват да не се използват кредитни продукти, чиято същност не е добре позната. Ако сте запознати с това как да попълните банката, може да усвоите желаната сума за кратък срок. Отчетени са много случаи, при които се стига до финансови спекулации. За да не се получават финансови злоупотреби с една от двете страни, е желателно хората да опознаят детайлно  чл. 535 на Търговския Закон. Потребителите, които избират този вид заем се препоръчително да знаят как да попълнят документите, а ако не могат да се справят сами – следва да потърсят помощта на адвокат. Ако не разполагате с време да се информирате с чл. 535 на Търговския Закон и не се чувствате напълно уверени, по-добре потърсете кредитна компания с добър авторитет, отпускаща краткосрочни заеми.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.