Договор за частен заем

Какво е договор за частен заем?

Лесните и бързи кредити вид продукти, които мениджърите по продажби на кредитните компании продават. Те се отпускат със сключване на договор за небанков заем, който може да се сключва без посещение на физически офис.

Той се подписва между кредитор (небанкова финансова компания) и длъжник (физическо лице). Най-малката сума, която може да получите е 100 лева и този кредит е от типа заем до заплата, като се изплаща най-често за около 60 дни. Другите популярни заеми са бързите заеми на вноски. Фирмите отпускат още потребителски, ипотечни, автомобилни и кредити за обединяване на задължения. Има възможност за удължаване на срока срещу заплащане на комисионна. Научете всички подробности за най-достъпните опции за бърз заем на нашия уебсайт.

Обикновено кредиторите предлагат пари назаем на частни лица със суми между 50-100 и 8000 лева. Заемът се отпуска за определен период, а удължаването на срока се извършва срещу допълнителни разходи (плащане на комисионна, която представлява плащането на лихва или процент от сумата на заема).

Може би се питате кога парите, получени от заема, се кредитират по банковата сметка? Подписването на договора за кредит може да стане чрез SMS и е еквивалентно на подписването на договор на хартиен носител. То се извършва в момента, в който парите трябва да бъдат преведени на клиента по сметката. Ако сметката е в същата банка като кредитора, обикновено периодът на получаване на пари е от 15 минути до 1 час. Ако банките са различни, банковият превод може да отнеме между 24 и 72 часа.

 

Бърз заем за частни лица

Как можете да използвате бързия заем? Накратко, можете да го използвате за всяка цел, която искате. За разлика от банковия заем, за бърз заем не е необходимо да посочвате местоназначението на парите и фирмата няма да ви попита нищо за това.

Изберете правилната кредитна компания и кандидатствайте онлайн директно от нашата платформа.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.