Грешките при тегленето на заеми

Интересувате ли се от грешките при тегленето на заеми?

Тази публикация ще се опита да опише най-често допусканите от хората грешки, свързани с техните финанси.

Желанието бързо да се спечелят много пари

Това е най-разпространената грешка. Вероятно ви се е случвало да ви предлагат да участвате в супер успешни проекти, в които, разбира се, първо трябва да инвестирате парите си. Има различни финансови пирамиди, взаимни фондове, „инвестиционни проекти“ и други „плячко-генератори“, в които човек може да загуби парите си поради неопитност. Ако си мислите, че това е златна мина, където може да забогатеете само с щракане на пръсти, то в 99% от случаите просто ще се сбогувате с паричките си. Бъдете внимателни и помнете – само сиренцето в капана на мишката е безплатно!

От тук потребителите могат да кандидатстват за предпочитаните от тях кредити:

KANDIDATSTWANE 2

Опитите да се печели в безнадеждни ниши

Това е втората крайност – да се печели там, където почти е безнадеждно. Например, днес вие не заработвате от събирането и предаването на бутилки, макар че преди години това бе актуално. Със сигурност сте виждали бабички по тротоарите, които продават билки, семена, саксийни растения… Те едва ли печелят повече от 200-300 лева, макар че са ангажирани по цял ден с това. Когато казваме, че някои начинания са безнадеждни за печелене на пари, нямаме предвид, че няма да спечелите и стотинка от там. Идеята е да се насочите към по-печелившо русло, което ще ви донесе повече приходи за единица време.
Искате да спечелите по твърде екзотични начини

Особено, ако ви трябват пари в близко време. Изберете ниша, която вече е проработила за други хора, така ще успеете и ще получите първите си доходи далеч по-лесно. Разбира се, след време може да се втурнете отново към по-екзотичната ниша, но вече с опит и средства зад гърба си

byrzi-krediti-bg

Опитвате се да спечелите пари без много да се напрягате

Или иначе казано, това може да се нарече „синдром на мързеливия“. Парите се заработват трудно и както написахме в началото на статията, безплатни неща няма. Не си губете времето да търсите „полето на чудесата“ , където има дърво със златни листа, а работете здраво.

Слушате неудачници, страхливци и безделници

Знайте, че нищо не проваля всички добри начинания така, както песимистите. Ако ви кажат, че това няма да проработи и се занимавате с глупости, приемете го като предизвикателство! Не позволявайте на глупаците да погребат всичките ви мечти и амбиции. Методично настъпвайте към целта и при упорство успехът ви е гарантиран!

Хващате се за всичко наведнъж

Или с други думи казано „И картофи копая, и в космоса летя“. Ама не става така. Захванете се с едно нещо, отдайте му се изцяло, задобрейте в него, научете как стават нещата от А до Я и ще бъдете успешен. Никой не е многоръкият Шива. Колкото повече неща вършите едновременно, толкова повече грешки ще направите в процеса.

Отчайвате се, че другите печелят повече от вас

Ако други хора вече печелят прилични доходи в сферата, в която сте и вие, то е само въпрос на време и вие да стигнете същото ниво на приходи като тях (при условие, че не се „подхлъзнете“ по средата).

Грешките при тегленето на заеми

kredit-byrz