Вива Кредит мнения

Търсите мнения за Вива Кредит?

Viva Credit е водеща фира за бързи кредити с широк обхват от финансови продукти за спешни нужди.
„Вива кредит“ ООД с ЕИК 201995287 е физическо лице с централен офис: гр. София, ж.к Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру 28.
Основната дейност е отпускане на кредити, които не са набрани под формат на влогове и депозити.Вива Кредит е компания, която отпуска бързи, потребителски, автокредити и ипотечни кредити онлайн
Небанковото дружество е регистрирано съгласно Закона за кредитните институции с номер BGR00277.


  КАНДИДАТСВАЙ ЗА КРЕДИТ ОТ ВИВА КРЕДИТ 


Фирмата отпуска заеми с одобрение само за един час и със суми между 100 и 90000 лева. В компанията можете да получите кредит бързо, лесно и без излишни документи. Тя заема едно от водещите места на пазара от небанкови финансови институции в България.

Въвеждате сайта им, попълвате формуляр в 3 стъпки и без да бъдеизискан от вас документ за доход, веднага получавате бърз кредит с личната си карта. Без формалности, без документи и дори без никакви гаранции, само след няколко часа имате парите в картата си за заплата или на която и да е карта, която притежавате в момента на подаване на заявлението.

Не само в София, но в цялата страна фирмата ви помага да се отървете от проблемите бързо и компетентно.

И защото приятни изненади никога не свършват, от Вива Кредит можете да поискате онлайн кредит до 90000 лв, които да получите директно в брой. Така че, ако отговаряте на условията, всичко, което трябва да направите, е да попълните една проста заявка в интернет и най-вероятно ще бъдете поканени на следващия ден в седалището на фирмата, където можете да получите парите, след като покажете своя документ за самоличност на гишето.

Лихвите са фиксирани, но се различават за всеки отделен случай в зависимост от кредитния период и исканата сума. Както при всеки заемодател, наказателни лихви се начисляват на ден и затова е важно да се разбере, че не трябва да се отлагате внасянето на месечните вноски. В противен случай се налагат санкции с всеки изминал ден след деня на падежа.

Viva Credit  с по-висок ранг в България, която веднага ви предоставя онлайн кредит от 100 до 90000 лв или повече, в зависимост от финансовото ви състояние и историята ви в ЦКР.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.